Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Διπλωματικές πηγές : Η Τουρκία εκβίασε τη Λιβύη για τη συμφωνία

Διπλωματικές πηγές : Η Τουρκία εκβίασε τη Λιβύη για τη συμφωνία
Οι ελληνικές αρχές φαίνεται ότι έχουν στη διάθεση τους φωτογραφίες που δείχνουν τη μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού με πλοίο από τη Τουρκία στη Τρίπολη, παραβιάζοντας το εμπάργκο όπλων που έχει επιβληθεί στη Λιβύη...
   Η Αθήνα φαίνεται να κατέχει στην κατοχή της φωτογραφικό υλικό που δείχνει αποβίβαση τεθωρακισμένων οχημάτων από τουρκικό πλοίο στο λιμάνι της Τρίπολης.  Η αποστολή του αμυντικού υλικού στην κυβέρνηση της Τρίπολης, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, αποδεικνύει ότι η υπογραφή του Μνημονίου με την Άγκυρα για τον καθορισμό των θαλασσίων ζωνών ήταν το «αντάλλαγμα» στην προμήθεια όπλων από τη Τουρκία.  Τον Μάιο, είχαν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τουρκικό στρατιωτικό εξοπλισμό και οχήματα προς την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, ενώ στη συνέχεια οι στρατιωτικές δυνάμεις της είχαν διαφημίσει την παραλαβή του εξοπλισμού που παραβιάζει το εμπάργκο όπλων που υπάρχει στην Λιβύη.  Οι δυνάμεις της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας «είχαν ενισχυθεί με τεθωρακισμένα οχήματα, πυρομαχικά και ποιοτικά όπλα», όπως ανέφεραν οι στρατιώτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς ωστόσο να δώσουν λεπτομέρειες σχετικά με την προέλευση του εν λόγω στρατιωτικού εξοπλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive