Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο Αφγανός που χτύπησε και βίασε ανήλικο παιδί

thes1

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα και τη φωτογραφία του 29χρονου αλλοδαπού Τα στοιχεία και τη φωτογραφία του Αφγανού που χτύπησε και ασέλγησε σε ανήλικο στην περιοχή του δήμου Βόλβης, έδωσε στη δημοσιότητα η ελληνική αστυνομία...
μετά από σχετική άδεια των εισαγγελικών αρχών.  Πρόκειται για τον 29χρονο Mohammad Khorasani Hossein του Gholam Helder και της Leyla,ο οποίος γεννήθηκε το 1989, στο Αφγανιστάν.  Ο αλλοδαπός συνελήφθη από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου.  Η σύλληψή του έγινε στις 31 Οκτωβρίου , στην περιοχή του δήμου Βόλβης. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 29χρονος «προέβη με τη χρήση σωματικής βίας, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του» ανηλίκου.  Οι φωτογραφίες του 29χρονου Αφγανού:

1 σχόλιο:

  1. Συμπλοκή αλλοδαπών με τουλάχιστον έναν τραυματία στη Θεσσαλονίκη (βίντεο - φώτο)

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/828679_symploki-allodapon-me-toylahiston-enan-traymatia-sti
    https://www.grtimes.gr/ellada/thessaloniki-aimatiro-epeisodio-metaxy-allodapon-prin-ligo (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και τις φωτογραφιες και το βιντεο)

    ''Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τουλάχιστον ένα άτομο. Σε προσαγωγές προχώρησαν αστυνομικοί.
    Το επεισόδιο έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ ομάδων αλλοδαπών. Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις υπάρχει ένας τραυματίας.Συγκεκριμένα, ομάδες ατόμων συνεπλάκησαν μεταξύ τους με κοντάρια και αιχμηρά αντικείμενα, στην οδό Μοναστηρίου, απέναντι από κεντρικό ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τουλάχιστον ένας αλλοδαπός στο πόδι.
    Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο, προχώρησαν σε προσαγωγές 12 ατόμων που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγραφα παραμονής στη χώρα και είναι πιθανό να εμπλέκονται στο επεισόδιο.Οι προσαγωγές έγιναν από δύο σημεία στα οποία συχνάζουν οι αλλοδαποί, ένα καφέ και ένα κομμωτήριο, με τα άτομα να οδηγούνται στο Α.Τ Λευκού Πύργου.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive