Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΣΗΚΩ ΓΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ! «ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ» ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ! ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ»! (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Εντολή για κάλυψη-απόκρυψη της προκλητικής πορείας-επίδειξης δύναμης των φανατικών ισλαμιστών του Τζαβέντ Ασλάμ, συνεπικουρούμενων από αριστεριστές της ΑΝΤΑΡ-CIA, έδωσαν στα ΜΜΕ οι… «εθνικόφρονες»για να μην γίνει γνωστή η πρόκληση που επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί στο κέντρο του Αθηνιστάν και αγανακτήσει ο κοσμάκης!...
Και τα πάντα πρόθυμα ΜΜΕ, που κάνουν θέμα ακόμα και το ποιας παλιοπατσαβούρας «τηλεπερσόνας» φάνηκε το βρακί στην εκπομπή τάδε, ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ επιμελώς την τεράστια πρόκληση!
Το πιο χαρακτηριστικό της πρόκλησης – επίδειξης δύναμης των ισλαμιστών-αριστεριστών, ήταν το σύνθημα «Αλλάχου Άκμπαρ» που φώναζαν όταν περνούσαν από το άγαλμα του Ελευθερωτή της Ελλάδας από τον οθωμανικό ζυγό, Κολοκοτρώνη, στην οδό Σταδίου!
Σήκω Γέρο να τους δεις και να δώσεις πάλι το σύνθημα «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive