ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

«Οι μολότοφ είναι σαν τις μαλ@κίες»: Το σκίτσο του Χαντζόπουλου για τον Τσίπρα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και έγινε viral!

Αποτέλεσμα εικόνας για «Οι μολότοφ είναι σαν τις μαλ@@»: Το σκίτσο του Χαντζόπουλου για τον Τσίπρα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και έγινε viral!Αφορμή για το σκίτσο του Δημήτρη Χατζόπουλου ήταν η αναφορά του κ. Τσίπρα στον νέο Ποινικό Κώδικα και στην μετατροπή του αδικήματος της κατοχής μολότοφ από πλημμέλημα σε κακούργημα. Ο Αλέξης Τσίρπας είπε στη Νίκη Λυμπεράκη ότι...
η μετατροπή είναι λάθος, αφού σε μια τέτοια περίπτωση όποιος κατέχει μολότοφ -αφού είναι ίδιο το αδίκημα με την ρίψη μολότοφ- αντί να την κρατήσει θα την ρίξει… Και το «καυστικό» σχόλιο του Χαντζόπουλου στο σκίτσο για τον υποτιθέμενο διάλογο ήταν το εξής: Νίκη Λυμπεράκη: Θα ήθελα και την γνώμη σας για τις μολότοφ. Αλέξης Τσίπρας: Οι μολότοφ κ. Λυμπεράκη μου είναι σαν τις μ@@ιες . Άμα τις σκεφτείς, είναι κρίμα να μην τις πετάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive