Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝΣΗΜ. Λάβαμε το πιο κάτω μαιλ και το αναρτούμε αυτούσιο, πρόκειται για ενημέρωση απο μάζωξη απο τις πολλές που γίνονται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, με στόχο την αφύπνιση ΟΛΩΝ των πολιτών να είναι ΕΤΟΙΜΟΙ μπροστά στο μεγάλο κακό που ΕΡΧΕΤΑΙ. Γράφουν λοιπόν οι Έλληνες Πατριώτες:
"Συμπατριώτες,
Ζούμε καθημερινά στην αγαπημένη μας χώρα, σε συνθήκες αταίριαστες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και δη, της περήφανης Ελληνικής παράδοσης. Είμαστε καθημερινά μάρτυρες γεγονότων που μας κάνουν να ντρεπόμαστε για οσα συμβαίνουν. Η Ελλάδα μας σύρεται και φέρεται απο πολιτικούς...
εξαρτώμενους  απο  ξένα συμφέροντα που καταστρέφουν κάθε τι Ελληνικό όσον αφορά την Εθνική ανεξαρτησία, τα ήθη και τις παραδόσεις μας  με σκοπό οι Έλληνες εξουθενωμένοι να μην μπορούν αντιδράσουν είτε βάζοντας τέρμα στη ζωή τους, είτε ψάχνοντας καλύτερες μέρες εκτός Ελλάδος, είτε μένοντας κλεισμένοι στο καβούκι τους περιμένοντας το βασανιστικό τέλος τους. Πολιτικές όπως η υπερφολόγηση, το άνοιγμα των συνόρων με συνέπεια την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών που είναι έτοιμοι να αλλοιώσουν και να αντικαταστήσουν τους γηγενείς πατριώτες, το ξεπούλημα κάθε κρατικής περιουσίας, την εθνική υποταγή στην Ε.Ε. (βλέπε Γερμανία) , στην κατευθυνόμενη εχθρική Τουρκική, συνοδευόμενη απο ντόπιους ξενόδουλους, τουρκόφιλους προδότες , η φτωχοποίηση των Ελλήνων, είναι λίγα απο τα τόσα πολλά που αν τα αναφέραμε ολα θα χρειάζονταν τόμοι ολόκληροι. Σκοπός αυτού του σημειώματος είναι η προσπάθεια ανένταχτων πολιτών και -όσο γίνεται- η αφύπνιση ΟΛΩΝ των Ελλήνων. Βράζουμε ΟΛΟΙ στο ίδιο καζάνι και όσοι πιστεύουμε στο ΕΘΝΟΣ Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να "κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου" απλά γιατί δίκαιο για το λαό ΔΕΝ υπάρχει, είναι πια καθήκον μας, όπου βρισκόμαστε να αναφερόμαστε στα κακώς γινόμενα χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πια,  τουλάχιστον ας δούνε οι δυνάστες μας, οτι ΔΕΝ μας εξόντωσαν -όλους-, ότι ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ότι ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ όπως ο καθένας μπορεί, ακόμα κι ΕΝΑΣ να μείνει θα υπάρχει η ελπίδα οτι τίποτα δεν χάθηκε και ΠΑΛΙ ο Ελληνισμός θα νικήσει. 
Με ΕΝΑ όραμα και ΜΙΑ απόφαση που λέει: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.  
Καλό αγώνα συμπατριώτες.  
ANTIΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ 
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ""

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive