ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

Ληστές στην Κρήτη ατύχησαν να μπουν σε σπίτι που είχε πίτμπουλ και τους κομμάτιασε. ΕΔΩ κολλάει το γνωστό ανέκδοτο, ΔΕΙΤΕ

Ανέκδοτα: ΚλέφτηςΛηστές στην Κρήτη ατύχησαν να μπουν σε σπίτι που είχε πίτμπουλ
Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού βρήκαν το δάπεδο και τους τοίχους γεμάτα αίματα, ενώ ο σκύλος τους... αναπαυόταν μετά την επιτυχία του «Χτενίζουν» τα νοσοκομεία του Ηρακλείου και άλλων πόλεων της Κρήτης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, για να εντοπίσουν τον ή τους επίδοξους διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα σπίτι του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν, αλλά βρέθηκαν στα... σαγόνια του πιτμπουλ...
της οικογένειας!  Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού βρήκαν το δάπεδο και τους τοίχους γεμάτα αίματα, ενώ ο σκύλος τους... αναπαυόταν μετά την επιτυχία του να τρέψει σε άτακτη φυγή τους εισβολείς, οι οποίοι δεν γνώριζαν ότι βρισκόταν μέσα! Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία που έκανε επιτόπια έρευνα στο σπίτι στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά του Ηρακλείου και εκτίμησαν ότι οι δράστες έχουν υποστεί πολλαπλά και βαθιά τραύματα από τα δόντια του πιτμπουλ.  Έτσι, προσπαθούν να μάθουν σε ποιο νοσοκομείο κατέφυγαν, ενώ πήραν δείγματα από το αίμα για να γίνει εξέταση DNA και να εξακριβωθεί η ταυτότητά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η επέμβαση του σκύλου- φύλακα ήταν αποτελεσματική και οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι πολύτιμο από το σπίτι.

Σε βλέπει ο Ιησούς

Μπαίνει ένας κλέφτης σε ένα σπίτι και εκεί που έκλεβε μέσα στα σκοτάδια ακούει μια φωνή να λέει:
- Σε βλέπει ο Ιησούς.
Τρομοκρατείται ο κλέφτης, ψάχνει τριγύρω, τίποτα. Μετά από λίγο ξανακούει:
- Σε βλέπει ο Ιησούς.
Πανικοβάλεται ο ληστής και ανάβει τα φώτα για να δει τι συμβαίνει. Με το που ανάβει λοιπόν τα φώτα βλέπει έναν παπαγάλο.
- Εσύ είσαι και μου κόπηκε το αίμα; Πως σε λένε;
- Θεμιστοκλή.
- Καλά είναι όνομα για παπαγάλο το Θεμιστοκλής, λέει γελώντας ο ληστής.
- Γιατί είναι το Ιησούς όνομα για το πίτμπουλ που είναι πίσω σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive