Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Απίστευτη ατάκα Φίλη σε Κεραμέως για επίθεση Ρουβίκωνα: Φοβάστε τις κόκκινες μπογιές;

“Κόκκινες μπογιές” οι οποίες κατά την γνώμη του δεν μπορούν να συγκριθούν με την αστυνομική επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ στην οποία υπήρξαν “τραυματίες φοιτητές” χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης...
την επίθεση που δέχτηκε το γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως την περασμένη Παρασκευή. Ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου είπε “καλά έκαναν” για την προσπάθεια νεαρών χθες να ανοίξουν με αλυσοπρίονο την πρώην ΑΣΟΕΕ πριν την επέμβαση της αστυνομίας.
Ο Νίκος Φίλης εγκάλεσε την κυβέρνηση γιατί χαρακτηρίζει κέντρα βίας και ανομίας τα πανεπιστήμια “στα οποία βρήκαν τρία ρόπαλα” με την κ. Κεραμέως να απαντά ότι ” δηλαδή για εσάς, κράνη , ρόπαλα, πέτρες, μάρμαρα , διαρρηκτικά εργαλεία είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρχουν σ΄ ένα πανεπιστήμιο; Με αλυσοπρίονο πήγαν να ανοίξουν την πύλη”.
Η συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, στην διάρκεια ενημέρωσης του Πρόεδρου της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.), κ. Παντελή Κυπριανού έλαβε χαρακτήρα σφοδρής αντιπαράθεσης μεταξύ του πρώην και της νυν υπουργού Παιδείας με φόντο τόσο την επίθεση κατά της κ. Κεραμέως, όσο και τα γεγονότα χθες στην ΑΣΣΟΕ. Ο Νίκος Φίλης χαρακτήρισε τις επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στην πρώην ΑΣΟΕΕ ως “επικοινωνιακό αντιπερισπασμό” για να αλλάξει η ατζέντα του προσφυγικού-μεταναστευτικού. Ενώ στην αρχή της ομιλίας του κατηγόρησε την υπουργό Παιδείας γιατί “λίγο πριν τον εορτασμό της 17 Νοέμβρη, μιας κορυφαίας εξέγερσης της νεολαίας, αυτή φέτος γίνεται υπό δύσκολες συνθήκες, και λυπούμαι γιατί η υπουργός Παιδείας δεν βρήκε μια λέξη να καταδικάσει την ωμή παρέμβαση. Φοβούμαι πως υπουργός Παιδείας δεν θα είναι η κ. Κεραμέως, αλλά ο κ. Χρυσοχοΐδης”.
“Τι είναι οι μπογιές; Πταίσμα; Πλημμέλημα;”
Απαντώντας επί προσωπικού η κ. Κεραμέως κατηγόρησε σε υψηλούς τόνους τον ΣΥΡΙΖΑ ότι πέντε μέρες μετά την επίθεση στο γραφείο της “και τις απειλές που δέχτηκα, δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει”. Στο σημείο αυτό ο κ. Φίλης προκάλεσε ευθέως την υπουργό λέγοντας “καταδικαστέο γεγονός, αλλά για τις μπογιές; Φοβάστε τις κόκκινες μπογιές; Τι είν’ αυτό; Πταίσμα ή πλημμέλημα; Εδώ είχαμε τραυματισμένους φοιτητές”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive