Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ συλλαμβάνουν τα ΔΙΚΑ τους παιδιά. Ταυτοποιήθηκε καλάσνικοφ για χρήση σε τρομοκρατικές ενέργειες της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας». Ταυτοποιήθηκε άλλο ένα Καλάσνικοφ για ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Ταυτοποιήθηκε καλάσνικοφ για χρήση σε τρομοκρατικές ενέργειες της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας»
Σε βαλλιστική εξέταση των όπλων, που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, ένα από τα Καλάσνικοφ που κατασχέθηκαν σε σπίτι στον Χολαργό χρησιμοποιήθηκε σε ληστεία...
σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην ίδια περιοχής στις 21/10.
Όσον αφορά την εξέταση δεύτερο Καλάσνικοφ βρέθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε σε αρκετές τρομοκρατικές ενέργειες της οργάνωσης  «Επαναστατική Αυτοάμυνα»
Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκε στις 25-05-2014 σε επίθεση στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στις 31-07-2016 στην πρεσβεία του Μεξικό στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες δύο επιθέσεις κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που προστάτευε τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (10-01-2017 και 06-11-2017 κατά σειρά).
Υπενθυμίζεται ότι η ίδια οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη και για την ρίψη χειροβομβίδας, την 10-11-2016, εναντίον της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα, επίθεση κατά την οποία επίσης είχε επέλθει τραυματισμός αστυνομικού.
Η σχετική ενημέρωση της Αστυνομίας:
Σε συνέχεια του από 09-11-2019 Δελτίου Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
Από την μέχρι τώρα βαλλιστική εξέταση σε πολεμικά τυφέκια τύπου Kalasnikov, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε οικία της οδού 17ης Νοέμβρη 57 στον Χολαργό, έχει προκύψει ταύτιση ενός πολεμικού τυφεκίου με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στην ληστεία της 21-10-2019, σε κατάστημα ψυχαγωγικών - τεχνικών παιγνίων στον Χολαργό.
Επίσης, ένα ακόμα πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalasnikov έχει ταυτοποιηθεί με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στις ακόλουθες τρομοκρατικές ενέργειες, την ευθύνη για τις οποίες έχει αναλάβει η «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας»:
1. Ρίψη πυροβολισμών, την 25-05-2014 (ημέρα διεξαγωγής των Ευρωεκλογών), εναντίον των κεντρικών Γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Αθήνα
2. Ρίψη πυροβολισμών, την 31-07-2016, εναντίον της Πρεσβείας του Μεξικό στην Αθήνα
3. Ρίψη πυροβολισμών, την 10-01-2017, εναντίον Διμοιρίας της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΜΑΤ), που είχε διατεθεί στη φύλαξη των Κεντρικών Γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Αθήνα, κατά την οποία επήλθε τραυματισμός αστυνομικού.
4. Ρίψη πυροβολισμών, την 06-11-2017, εναντίον Διμοιρίας της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΜΑΤ), που είχε διατεθεί στη φύλαξη των Κεντρικών Γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Αθήνα.
Σημειώνεται ότι η ίδια οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη και για την ρίψη χειροβομβίδας, την 10-11-2016, εναντίον της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα, επίθεση κατά την οποία επίσης είχε επέλθει τραυματισμός αστυνομικού.
Οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα σας ενημερώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive