Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Ευριπίδης Μπίλλης: ΠΕΡΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ . ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ ΕΥΣΤΑΣΘΟΥΝ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΟΛΟΤΟΦ ΛΑΠΠΑΣ

Ως γνωστόν η Χρυσή Αυγή κατηγορήθηκε και δικάζεται από το 2014 και μάλλον θα συνεχίσει να δικάζεται μέχρι τις επόμενες ή και μεθεπόμενες εκλογές, ως «Εγκληματική Οργάνωση». Το 2014  θεώρησα χρέος μου να βρω τους σχετικούς νόμους και να κάνω την συνημμένη ανάλυση..

Και σύμφωνα με το τότε σκεπτικό της,  για να ήταν Εγκληματική Οργάνωση η Χρυσή Αυγή (του «Πέραμα και Κερατσίνι  φασίστας δεν θα μείνει», της παροτρύνουσας «ελεύθερα» σε δολοφονίες των μελών της Χρυσής Αυγής κ. Κανέλλη),  θα έπρεπε να αποδειχθεί:
Ότι η Χρυσή Αυγή ως κόμμα ή οργάνωση συνεδριάσασα  δια των κυρίων οργάνων της προέβη σε εντολή δολοφονίας από πρόθεση κτλ . Σημείωνα τότε ότι,  «δεν αξίζει νομίζω αυτό λογική περαιτέρω ανάλυση».
Σημειώνω επίσης σήμερα ότι αγνοώ αν προσάφθηκαν εναντίον της Χρυσής Αυγής, παρόμοιες ή όχι άλλες κατηγορίες.
Στο ίδιο αυτό συμπέρασμα κατέληξαν και έγκριτοι νομικοί ως ο κ. Μ. Δημητρακόπουλος και ο κ. Κούγιας (ακούστε τους, https://www.youtube.com/watch?v=wYvD3icYID0&t=957s, και στο https://www.youtube.com/watch?v=t-vtYXeetYk&t=31s).

Ακούγοντας σήμερα τον κ. Μπογδάνο στη βουλή να καταλογίζει στον Σύριζα ορισμένα (υποκίνηση αν καλώς αντιλήφθηκα,  εγκλημάτων με  μολότοφ κατά της ζωής αστυνομικών και άλλα),  που οδηγούν σε πιθανό συμπέρασμα  ότι ο Σύριζα είναι Εγκληματική Οργάνωση,  δεν θα ήθελα ως μη νομικός, να αναλύσω το πλέον σύνθετο αυτό θέμα.
Παρ όλον ότι αντιλαμβάνομαι τον κίνδυνο στον οποίον πιθανόν βάζω τους κυρίους Δημητρακόπουλο και Κούγια, θα παρακαλούσα για την άποψη τους.  Αν όσα είπε ο κ. Μπογδάνος σήμερα στη Βουλή, οδηγούν στο συμπέρασμα, αν ευσταθούν,  ότι ο Σύριζα είναι ή όχι  εγκληματική οργάνωση.
Νομίζω επίσης ότι τα καθήκοντα του  κ. Μπογδάνου του επιβάλλουν να ζητήσει αρμόδια νομική γνωμοδότηση.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive