Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, 20.000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΟΔΕΎΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για 20.000 λαθρο ΤΟΝ ΜΗΝΑ
Παραπλανούν τον Ελληνισμό τη στιγμή που η Ελλάδα αλώνεται με το ξέφραγο αμπέλι του υπερήφανου πολυπολιτισμικού κ. Μητσοτάκη, να  μένει,  ως δείχνουν τα κατωτέρω στοιχεία, με  ΥΠΕΡΦΑΛΑΓΓΙΣΜΕΝΗ την ΑΜΥΝΑ μας στον Έβρο....

Με τον εικονιζόμενο κ. Συρίγο να αναφέρει ως μόνον ΘΕΜΑ το  θέμα  των τζιχαντιστών.
Και εάν γνωρίζει (και θα είναι τραγικό αν γνωρίζει να το αποσιωπά) το τι γίνεται στον Έβρο,  ουσιαστικά να αποπροσανατολίζει τους Έλληνες από τον πραγματικό εκ τουρκίας κίνδυνο. 
                                     

Δεν γνωρίζω αν αυτό οφείλεται, και μάλλον έτσι θα είναι,  σε άγνοια του κ. Συρίγου του τι γίνεται στον Έβρο. Και αναμένω την αντίδραση του (όπως και κάθε Έλληνα βουλευτή ή μη) , μετά την κατωτέρω πληροφόρηση του.
Και με τους λοιπούς του «δημοκρατικού κατοχικού τόξου (και εσύ κ. Βελόπουλε;;) να «αγνοούν» το θέμα!!!
Που θα έπρεπε όμως ο κ. Μητσοτάκης να το γνωρίζει και  να είχε λάβει μέτρα.
Σίγουρα ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει (και αν δεν τον ενημέρωσαν τότε το κράτος μας έχει πλήρως ξεχαρβαλωθεί) ότι:
Καθημερινά ΜΠΑΙΝΟΥΝ από την Τουρκία, μόνον από ένα ΣΗΜΕΙΟ του Έβρου (τις Καστανιές αν ενθυμούμαι καλώς),  100 άτομα  ανά στρατιωτική βάρδια. Ήτοι από ΕΝΑ μόνον σημείο,  τουλάχιστον 300 άτομα ανά ημέρα.
Και από ΟΛΑ τα σημεία,  προφανώς πολύ - πολύ περισσότεροι.
Ας πούμε πολύ συντηρητικά,  συνολικά 600 ανά ημέρα. Ήτοι χωρίς κανένα έλεγχο και καμία καταγραφή,  περίπου 20.000 τον μήνα.
Ολόκληρο δηλαδή «ΤΟΥΡΚΙΚΟ»  ασκέρι!!
Το πλέον ακόμα «παράξενο» ΜΕ  ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, είναι το ότι οι περισσότεροι από το «στράτευμα» αυτό  ΟΔΕΥΟΥΝ  ΣΕ  ΤΟΥΡΚΙΚΆ ΧΩΡΙΆ που είναι ΖΩΤΙΚΆ για την ΆΜΥΝΑ της ΠΑΤΡΊΔΑΣ στην συνεχώς  απειλούμενη  ΕΙΣΒΟΛΉ της Τουρκίας.
Αμφιβάλλετε κύριε Μητσοτάκη ότι πιθανότατα αυτοί  είναι ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ  που εισέρχονται χωρίς κανένα έλεγχο στη πατρίδα μας μεταφέροντας ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΠΛΙΣΜΟ;
Αμφιβάλλετε κ. Μητσοτάκη ότι η Τουρκία ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΆΛΕΙ  στην Ελλάδα με εξουδετερωμένη και ΥΠΕΡΦΑΛΑΓΓΙΣΜΈΝΗ (μεταξύ δύο πυρών), ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ  τα ανωτέρω,  ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ;    
Επειδή μπορούμε να υποθέσουμε ότι παρά τις άλλες ασχολίες σας με τον νεοοθωμανικό εορτασμό των 200 χρόνων,  ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣ,  δεν αντιλαμβάνεστε ότι αυτό οδηγεί σε ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ της Ελλάδας;
Και αν υποθέσουμε  ότι δεν το γνωρίζατε ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ που το πληροφορείστε;
Χρειάζεται  αυτό που έπρεπε να κάνετε από την πρώτη μέρα που αναλάβατε.  ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΗΣΗ.
Παρά την αναμενόμενη αντίδραση του εις την βουλή  κόμματος  ΤΟΥ ΦΊΛΟΥ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΚΑΙ ΥΜΩΝ καθώς και κόμματος του «Σόρος».  Και των λοιπών, ΩΣ ΥΜΕΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Με την Θεσσαλονίκη επίσης να οδεύει σε μετατροπή της σε «πολυπολιτισμική» του κ. Μητσοτάκη, να αχρηστεύουν επιπλέον βλακωδώς ή άγνωστον γιατί, την άμυνα της Ελλάδα.  Και να οδηγούν σε καταστροφή τον Ελληνισμό.
Που τον παραπλανούν και τον  αποπροσανατολίζουν με  άλλα θέματα.
Παραπλανούν και αποπροσανατολίζουν τον Ελληνισμό με τη  δολοφονία της αλήθειας όσον αφορά το θέμα της «απολύμανσης» των πανεπιστημίων από τα ναρκωτικά και   τους «επαναστάτες»
(Στην τελευταία φωτογραφία κάτω αριστερά η Συριζαία  κοκόνα κ. Αυγέρη  της τέως «ανεξάρτητης» ΕΡΤ3 του ολίγον Μακεδόνα Άλεξις , αν και όλοι από την αρχή το ίδιο ήταν κρυφές ή κρυφοί,  είναι αυτή που είχε καλέσει επανειλημμένα τον Βερέμη του Σόρος να  μας ενημερώσει «αμερόληπτα» για το σκοπιανό. «σόρυ» το μακεδονικό με  «Ελληνική» κατοχική βούλα)
  

Ευριπίδης Μπίλλης
Υ.Γ Ωραία τα λόγια κύριε πρόεδρε της Ελληνικής δημοκρατίας, αλλά πάνω απ  όλα και η ακεραιότητα της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive