Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Προεδρικό Μέγαρο: Οι εντυπωσιακές παρουσίες, τα γέλια Τσίπρα – Γεωργιάδη και τα «πηγαδάκια» Μέσα στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου Σικ Τζινπίνγκ. ΦΩΤΟ

Προεδρικό Μέγαρο: Οι εντυπωσιακές παρουσίες, τα γέλια Τσίπρα - Γεωργιάδη και τα «πηγαδάκια»
Στο Προεδρικό Μέγαρο δόθηκε επίσημο δείπνο προς τιμή του Προέδρου της Κίνας Σικ Τζινπίνγκ, στην Αθήνα. 
Εικόνα
Το «παρών» έδωσαν οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας αλλά και μέλη της κυβέρνησης....
μέλη του διπλωματικού σώματος, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού χώρου, ακαδημαϊκοί, καθώς και μέλη της κινεζικής αντιπροσωπείας, που συνοδεύουν τον Κινέζο Πρόεδρο στην Ελλάδα.
Την παράσταση έκλεψαν οι σύζυγοι των πολιτικών οι οποίες ήταν άκρως εντυπωσιακές. Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα midi μαύρο φόρεμα σε κλασική γραμμή ενώ η Ευγενία Μανωλίδου εμφανίστηκε με ένα μπλε φόρεμα που άφηνε τους ώμους της ακάλυπτους.
Η Μαρίνα Πατούλη από την άλλη εμφανίστηκε στα... λευκά. Το κλίμα ήταν θερμό ενώ δεν έλειψαν τα πηγαδάκια ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα, Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα, Αλέξης Τσίπρας και Άδωνις Γεωργιάδης «πιάστηκαν» από τον φωτογραφικό φακό να γελάνε με την ψυχή τους.

Δείτε τις φωτογραφίες


1 σχόλιο:

  1. μην ξεχασεις αδωνι να τους ευχαριστησεις για τους χιλιαδες-χωρις να τους καλεσει κανεις-κινεζους που βρισκονται στην ελλαδα οπου φοροδιαφευγουν σε ολα τα επιπεδα και που βρισκονται ουσιαστικα πισω απο το παρεμποριο εχουν καταστρεψει ολοκληρωτικα τους ελληνες εμπορους και γενικοτερα την ελληνικη κλωστουφαντουργια και ολες τις θεσεις εργασιας που σχετιζονται με αυτον τον κλαδο:βιοτέχνες,καταστηματάρχες,Έλληνες εργαζόμενοι κλπ.

    ΑΑΔΕ: Μεγάλη φοροδιαφυγή σε εμπορία κινεζικών ρούχων

    https://www.capital.gr/tax/3359454/aade-megali-forodiafugi-se-emporia-kinezikon-rouxon

    Σαφάρι ελέγχων σε νεοσύστατες εταιρείες υπηκόων τρίτων χωρών – «Κινέζικη» απάτη με τον ΦΠΑ

    https://taxalia.blogspot.com/2019/09/blog-post_227.html

    Αντιμέτωπη με πρόστιμο €200 εκατ. η Ελλάδα επειδή απέτυχε να σταματήσει κινεζικό δίκτυο-απάτη

    https://www.capital.gr/epikairotita/3338234/antimetopi-me-prostimo-200-ekat-i-ellada-epeidi-apetuxe-na-stamatisei-kineziko-diktuo-apati

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive