Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Μονή Πορετσού: Γιατί έφυγαν οι Αφρικανοί λαθροπρόσφυγες?… «Καλύτερα στη Μόρια»?Μήπως -λεω εγω τώρα- καλύτερα στα σπίτια σας?


Είναι και εκλεκτικοί οι παράτυποι μετανάστες που μεταφέρθηκαν στην Ιερά Μονή Πορετσού στην Ηλεία προκειμένου να ξεκινήσει από εκεί η εγκατάσταση και ενσωμάτωσή τους στην ελληνική κοινωνία.  Δεν τους άρεσε το μοναστήρι γιατί ήταν μακριά από την πόλη και είπαν ότι έκανε και… κρύο....
  Ετσι μάζεψαν τα μπογαλάκια τους και μπήκαν ξανά στο λεωφορείο εν μέσω αποδοκιμασιών από οργισμένους πολίτες οι οποίοι κατηγορούσαν τον Μητροπολίτη Ηλείας γιατί δέχθηκε την μεταφορά των Μουσουλμάνων στους Ιερούς Τόπου της Ορθοδοξίας.  
Αποτέλεσμα εικόνας για Μονή Πορετσού
Οι παράτυποι μετανάστες ήταν γυναίκες με παιδιά, εφήβους και έφηβες από τη Σομαλία, το Σουδάν, το Κονγκό, το Ιράκ και ελάχιστοι από τη Συρία και έφτασαν λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ιερά Μονή Πορετσού, της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, στα όρια Ηλείας – Αχαΐας. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Μονή Πορετσού
Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι των χωριών Πλατανίτσα και Αγράμπελα αντέδρασαν στην απόφαση του μητροπολίτη Ηλείας να φιλοξενηθούν πρόσφυγες στο μοναστήρι, έμειναν έκπληκτοι όταν μέσα σε λίγα λεπτά τους είδαν να βγαίνουν και πάλι έξω και να επιβιβάζονται στα λεωφορεία.

3 σχόλια:

  1. μα καλα ο μητροπολιτης δεν μιλουσε για προσφυγες απο την συρια;
    δεν ντρεπεται να λεει τετοια ψεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι ΣΥΡΙΟΙ είναι, απο τον αστερισμό του Σειρίου φίλε μου!
      Και κατα τον Μητροπολίτη, επίσης καθότι κομματοκοπροσκυλλα
      με αρχηγό τον ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΟ Μιαρώνυμο και πάσης Ελλάδος!

      ΑΔΗΣ

      Διαγραφή
  2. Λέω τώρα εγώ, μήπως μεσολάβησε κάποιο θαύμα, είδαν κάτι που τους φοβέρηξε...;;; Κάποτε συνέβαιναν, γιατί όχι και εν έτει 2019...;;; Αν και το όνειρο θα έπρεπε να το δει ο μητροπολίτης και όσοι επέτρεψαν την ξεφτίλα αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive