Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Χαρτο-Ελληνες, καλά 40άντα.


Απο την στιγμή που Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ έχει ΕΝΤΟΛΗ απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, να ΣΥΖΗΤΑ και να ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ως ισότιμους) για το που ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ, ε, το χέσαμε...
και ψόφησε! Κι εσείς είστε για χέσιμο και για ψόφο. Χαρτο-Ελληνες, καλά 40άντα.  
"ΑΔΗΣ"

1 σχόλιο:

  1. Αυτός στην δεξιά εικόνα είναι σκοπιανόφκι όλα κλεμμένα από τους άλλους για αυτό είναι χαρούμενος. Σημαία κλεμμένη από Ιαπωνία (ο κόκκινος ήλιος με τις ακτίνες να ανοίγουν. Γλώσσα, σλαβικά και συγκεκριμένα βουλγάρικα(τα έχουμε ακούσει όλα ότι για παράδειγμα ο Μέγας Αλέξανδρος μιλούσε την γλώσσα τον Μακεδόνων, αυτό που δεν λένε είναι ότι τα μακεδονικά δεν είναι γλώσσα και σίγουρα όχι σλαβική αλλά διάλεκτος Ελληνική).
    Ιστορία θέλουν να οικειοποιηθούν την δική μας, την ελληνική.
    Ταυτότητες και διαβατήρια ο 1/3 έχει Βουλγάρικα, 1/3 σκοπιανά και 1/3 Αλβανικά.
    Στρατό δικό τους δεν έχουν ή εμείς τους προστατεύουμε (με τη συμφωνία των Πρεσπών η Ελληνική αεροπορία φυλάει τα εναέρια σύνορά τους ή η Τουρκία αν αλλάξει κάτι.
    Πολιτικά οι αλβανοί στην χώρα είναι τόσοι πολύ που είναι δύσκολο να προκύψει κυβέρνηση που να μην είναι αυτοί μέσα αλλά και εκτός κυβέρνησης να είναι πόσο θα σταθεί με τους αλβανούς εκτός;
    Τόσο η Αλβανία όσο και η Βουλγαρία καιροφυλακτούν να διαφοροποιηθεί το όνομα της γειτονικής χώρας για να ε΄χουν και αυτοί βλέψεις στα εδάφη των Σκοπίων.
    Για ένα περίεργο λόγο αυτή η χαζόφατσα είναι χαρούμενη γιατί νομίζει ότι τους κορόιδεψε όλους. Που να ήξεραν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive