Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Να απελαθούν άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες από την Πατρίδα μου! Τους αποστόμωσε ο Λαγός! Πρώτη φορά ακούγονται στην Ευρωβουλή αυτά (ΒΙΝΤΕΟ)

lagos-evrovouli-3
Με μία δυναμική ομιλία στην ολομέλεια της Ευρωβουλής ο Γιάννης Λαγός εξέφρασε την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που αντιδρά σε ολόκληρη την Ελλάδα ενάντια στην μόνιμη εγκατάσταση λαθρομεταναστών στις περιοχές τους....
Οι Έλληνες δεν είναι υπεύθυνοι γι’ αυτή την κατάσταση και δε θα επιτρέψουν να γίνει η Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών. Εάν δεν κλείσει τα σύνορα της η Τουρκία θα πρέπει να ανοίξει η Ελλάδα τα δικά της σύνορα προς την Ευρώπη.

2 σχόλια:

  1. Εμείς πληρώνουμε τους μετανάστες: Όλα τα στοιχεία για τις συμβάσεις σίτισης – Πόσο μας βαραίνει ο προσφυγικός μποναμάς

    http://amfipolinews.blogspot.com/2019/11/blog-post_432.html

    ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ!

    https://ethnikismos.net/2019/11/14/%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/

    Η ΜΚΟ της Εκκλησίας θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την νομική παροχή ασύλου στους αλλόφυλους εισβολείς

    https://grothia.gr/enimerosi/paradoxes-sxedia/87758/i-mko-tis-ekklisias-tha-analavei-ex-olokliroy-tin-nomiki/ (· → τωρα και με βουλα της εκκλησιας,οι απογονοι του γενναδιου προετοιμαζουν σιγα σιγα το εδαφος και η εκκλησια δυστυχως στα χναρια της προδοτικης αριστερας,κατα των συμφεροντων του ελληνικου λαου και υπερ των νεοταξιτων και ως δουλοι βοηθουν στην εξυπηρετηση των σχεδιων τους μεταξυ αυτων και ο ισλαμοφασισμος-εποικισμος)

    Επάγγελμα διαπολιτισμικός μεσολαβητής. Προσλήψεις σε 9 δήμους.

    https://taxalia.blogspot.com/2019/11/9_11.html (αξιζει να διαβαστει ολο)
    https://www.protothema.gr/greece/article/944127/epaggelma-diapolitismikos-mesolavitis-proslipseis-se-9-dimous/ (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με τη σημερινή λογική κάποιων ανθρώπων η χρεοκοπημένη Ελλάδα μπορεί να θρέψει εκατομμύρια μεταναστών από όλον τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive