Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Θεσσαλονίκη: 11 αυτόφωρες συλλήψεις για κλοπές (ΦΩΤΟ)

ηλικιωμένος, Βόλου
Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων...
το οποίο – μεταξύ άλλων – περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.  Στο πλαίσιο των περιπολιών αυτών, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί  των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις 11 ατόμων για περιπτώσεις κλοπών.  Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης:  19χρονου και 16χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, χθες το μεσημέρι, οι οποίοι εντός Κοιμητηρίων στην περιοχή της Πυλαίας, μαζί με συνεργό τους, αφαίρεσαν από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπής, μία τσάντα που περιείχε προσωπικά έγγραφα, κάρτες τραπέζης και χρηματικό ποσό. Οι δράστες στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί, προσέκρουσαν σε διερχόμενο και σταθμευμένα οχημάτα οπότε και συνελήφθησαν. Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες νωρίτερα την ίδια ημέρα διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε χώρο στάθμευσης των Κοιμητηρίων του Πανοράματος και αφαίρεσαν απο το εσωτερικό ένα πορτοφόλι και ένα κινητό τηλέφωνο.  Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive