Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Φαίη Νικητοπούλου, ο χαμός στο twiter για την παραίτησή της απ την ΟΝΝΕΔ λόγω .. λαθρομεταναστών.Κόσμος ζητάει να τη δει Υπουργό Εσωτερικών, Εξωτερικών, Άμυνας ή Δημ. Τάξεως. ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Φαίη Νικητοπούλου

Αν νομίζουν εκεί στην ΝΔ ότι το 39% το πήραν μόνο με κεντρώους, τους γελάσανε κ στην επόμενη εναλλακτική θα δουν τα ποσοστά τους πολύ χαμηλότερα.
2
10
62
Προσπαθώ να βρω ένα όμοιο τουι για την δήλωση Τσακαλώτου,από τα τσατσόνια της αριστεράς που ήταν έξαλλα με τον Παπαδημητρίου για το φτηνό νερό όπου έβριζαν κ έσκισαν καλσόν για τη φτωχολογιά κ δεν βρίσκω τίποτα. Τυχαίο θα είναι.
25
55
Φωτογραφία από τις Δίκες της Μόσχας (1935-1940). Συνελήφθησαν 1,920,635 άτομα, εκτελέστηκαν 688,503. Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους μεταφέρθηκαν στα γκουλάγκ. Στην αταξική κοινωνία θα φθάσουν λίγοι: Τα μέλη του κόμματος και οι ορντινάτσες τους.
4
18
55
Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Αυτός ο λαός δεν έχει πρόβλημα με πρόσφυγες. Εϊναι καλοδεχούμενοι. Οι οικογένειες με τα παιδιά τους. Ο άμαχος πληθυσμός που φεύγει για να γλυτώσουν τα παιδιά και οι γέροντες. ΟΧΙ οι τυχοδιώκτες, από οπουδήποτε Δεν υπάρχουν ανήλικα μόνα τους.
2
16
53
Προβολή αυτού του νήματος Tweet
Κατηγορούν για έλλειψη γνώσης της Ελληνικής πραγματικότητας και αρνούνται την ψήφο στους Έλληνες του εξωτερικού, οι τύποι που έδωσαν εκλογικά δικαιώματα σε Αφγανούς και Μπαγκλαντεσιανούς μόλις τρεις μήνες αφότου ήρθαν στην Ελλάδα. Ρε άι σαπέρα, κουνάβια.
4
34
109
Σε Καμπούλ μετατρέπει η κυβέρνηση την Αθήνα, καθώς μετά τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών σε Μεσολόγγι, Ναύπλιο κλπ ετοιμάζει ξενοδοχεία για να εγκαταστήσει Αφγανούς στην πλατεία Βάθης και στην Ομόνοια. Όποιος περνάει παράνομα τα σύνορα κερδίζει δωρεάν δωμάτιο στην Αθήνα.
6
52
108
Πιο γρήγορα διαγράφει στελέχη που διαμαρτύρονται για τα ανοιχτά σύνορα η ΝΔ, παρά απελαύνει λαθρομετανάστες.
Παράθεση Tweet
thecaller.gr
@TheCallerGr
·
Παραιτήθηκε η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, Φαίη Νικητοπούλου, για την ανακοίνωση για τους πρόσφυγες – Παραπέμπεται στο πειθαρχικό thecaller.gr/politiki/parai
4
46
106
Να είστε σίγουροι εκεί στη ΝΔ ότι όσοι αγαπάμε αυτή τη χώρα δε θα σας ξαναψηφισουμε για να κάνετε τη χώρα Πακισταν την ώρα που δεν εγκρίνετε γονιδιακα φαρμακα σε ελληνακια αλλά εχετε κ 86€/μέρα σε ανήλικους 30ρηδες Μεμετ. Υπάρχει κ η ΑΠΟΧΗ #Νδ_no_borders
9
14
67

1 σχόλιο:

  1. και καλα οι πολιτικοι στις ενοπλες δυναμεις δεν υπαρχει ενας που να φοραει παντελονια να σταματησει αυτη την κατρακυλα:


    Οι Ενοπλες Δυνάμεις ανακαινίζουν κτίρια για προσφυγόπουλα


    https://www.protothema.gr/greece/article/935007/oi-enoples-dunameis-anakainizoun-ktiria-gia-prosfugopoula/

    Εικόνες ντροπής στη Χίο: Ο Στρατός για πάσα νόσο… – Μαζεύει ακόμη και απορρίμματα

    https://taxalia.blogspot.com/2019/10/blog-post_918.html


    εδω και μια ειδηση απο τη θεσσαλια:


    Σοκ στη Μάνδρα: Προσφυγόπουλο έβγαλε μαχαίρι σε παιδάκια που έπαιζαν μπάλα


    https://www.thessaliatv.gr/news/80314/sok-sti-mandra-prosfugopoulo-ebgale-maxairi-se-paidakia-pou-epaizan-mpala/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive