Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

ΕΔΩ "ΕΛΛΑΔΑ?" Πακιστανός "μερακλής" έκανε γαμπόγυαλο μπάρ Κούρδου για μια παραγγελιά στη .. Θεσσαλονίκη. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

dyo-trapezia-gyalia
Αιματηρό επεισόδιο τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Τραυματίστηκε στο κεφάλι ο ιδιοκτήτης του μπαρ. Επίθεση σε μπαρ που ανήκει σε Κούρδους από τη Συρία πραγματοποίησαν τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη σχεδόν τριάντα Πακιστανοί....
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr ένας νεαρός Πακιστανός έβρισε τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του μπαρ. Ο Κούρδος ιδιοκτήτης τον έβγαλε από το κατάστημα και του ζήτησε να αποχωρήσει.

Αιματηρό επεισόδιο σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη  Ο νεαρός Πακιστανός έφυγε, όμως επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα μαζί με περίπου τριάντα ομοεθνείς του, οι οποίοι κρατούσαν ξύλα και σιδερολοστούς. Ακολούθησε συμπλοκή με τους Πακιστανούς να προκαλούν φθορές και να χτυπούν τον ιδιοκτήτη και κάποιους από τους θαμώνες του μαγαζιού.  
Αποτέλεσμα εικόνας για Πακιστανοί μπήκαν με ρόπαλα σε μπαρ Κούρδων και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά
Από το επεισόδιο τραυματίστηκε στο κεφάλι ο ιδιοκτήτης του μπαρ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.  Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, όμως οι δράστες της επίθεσης είχαν τραπεί σε φυγή. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Πακιστανοί μπήκαν με ρόπαλα σε μπαρ Κούρδων και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά
Ακολούθησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό τους. Αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές υπόπτων. 

1 σχόλιο:

  1. ως ενημερωση ο κουρδος που του εσπασαν το καταστημα εχει ηδη οχτω παιδια
    οταν ο ελληνας δεν μπορει να κανει ουτε ενα,για να καταλαβετε ποιοι θα
    επικρατησουν και θα πλειοψηφησουν πολυ συντομα δημογραφικα στην πατριδα
    μας

    οπως στην αθηνα ετσι και στη θεσσαλονικη ολόκληρες γειτονιές και εμπορικοί δρόμοι με καταστήματα περνανε σιγα σιγα στα χέρια αλλοδαπών και δεν βρίσκεις πλέον μαγαζί με Έλληνα ιδιοκτήτη, πως επιτρεπεται να λειτουργουν ολα αυτα τα καταστηματα των αλλοδαπων στο κεντρο της θεσσαλονικης (ή της αθηνας);
    και μαλιστα σε ανθρωπους που μπουκαραν κατα 99,99% παρανομα στην ελλαδα,γιατι δεν ελεγχονται ολα αυτα τα μαγαζια;ποιος τους δινει ολες αυτες τις αδειες;ξερω λαθροδημαρχοι τυπου μπουταρης και καμινης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive