Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

JOKER. ΒΑΛΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΝΤΟΡΟ" ΟΙ 2 ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΕΣ ΣΥΡΙΖΑίες. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο
Σύμφωνα με απόλυτα σωστές πληροφορίες η όλη διαδικασία που φαίνεται να κινήθηκε το Σαββατοκύριακο για τις προβολές της ταινίας Joker βασίζεται σε δύο κανονιστικές πράξεις, που εκδόθηκαν κατόπιν υπουργικών αποφάσεων του 2011 και του 2014. Οι έλεγχοι γίνονται από την ειδική Διεύθυνση Παραστατικών Τεχνών και Κινηματογράφου....
Στο τμήμα Κινηματογραφίας διευθύντρια είναι συγγενής του πρώην υφυπουργού ΥΠΠΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Στρατή. Συγκεκριμένα, διευθύντρια είναι η κυρία Αλεξομανωλάκη, σύζυγος του αδελφού του πρώην υπουργού. Σύμφωνα με την κατάθεση των δύο υπαλλήλων του ΥΠΠΟ που ζήτησαν την επέμβαση της αστυνομίας, η κυρία Αλεξομανωλάκη είχε δώσει την έγκρισή της. Και ακόμη, οι ταυτότητες που έχουν τα μέλη της επιτροπής αυτής για να μπορούν να ασκήσουν τους σχετικούς ελέγχους της έχουν υπογραφεί από τη γ.γ. του υπ. Πολιτισμού επί ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Βλαζάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive