Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Σχέδιο Hooton - Πώς μπορώ να κάνω έναν λαό να εξαφανιστεί; Μετάφραση απο τα Γερμανικά & επιμέλεια του συνεργάτη μας Ανάργυρου Παπαδημητρίου. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για Σχέδιο HootonΌπως το Hooton σχέδιο που δημοσιεύθηκε το 1940 σκέφτηκε ο ανθρωπολόγος του Χάρβαρντ Earnest Hooton ονομάζονται, τα οποία είναι τα φυλετικά χαρακτηριστικά των Γερμανών στο κέντρο και αντί της ψυχο-κοινωνικής αναμόρφωσης ένα βιολογικό «Umzüchtung» και umvolkung ως αναγκαίο μέτρο για την επιτυχία τους και προώθηση μόνιμη υποταγή.
Το "σχέδιο"
Διαφήμιση του σχεδίου Hooton από την κυβέρνηση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας (2001)

Αποτέλεσμα εικόνας για 4 Ιανουαρίου 1943 Hooton δημοσιεύονται στο New Yorker «Peabody περιοδικό«Φυλή ήταν στέλεχος από Γερμανούς», στο οποίο αγνοώντας τους Γερμανούς θεωρείται ιστορικά γεγονότα ιδιαίτερη τάση για πόλεμο [1] και Umzüchtung τους απαίτησαν με γενικό στόχο την καταστροφή του γερμανικού εθνικισμού. Για το σκοπό αυτό, ο Hooton, ο οποίος αδιακρίτως όλοι οι Γερμανοί θεωρούσαν «ηθικούς ηλίθιοι» [2], τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων των Γερμανών και την προώθηση της μετανάστευσης και του διακανονισμού μη Γερμανών, ιδιαίτερα ανδρών, στη Γερμανία:
"Κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής (εποπτεία και κατοχή), η μετανάστευση και ο διακανονισμός των μη γερμανικών, ιδιαίτερα των μη Γερμανοί, πρέπει επίσης να προωθηθεί στα γερμανικά κράτη".
Αποτέλεσμα εικόνας για Σχέδιο Hooton
Προκειμένου να αποφευχθεί μεγαλύτερη αντίσταση στους Γερμανούς, ο Hooton πρότεινε να εκτελέσει αυτό το Umzüchtung  αργά.  Ομοίως, ο Hooton σχολίασε στις 10 Οκτωβρίου 1944 στους New York Times και αλλού. Εκτός από διάφορους γενετικούς χειρισμούς για να αναπαράγει τα γερμανικά «πολεμικά κληρονομικά συστήματα», συνέστησε ότι η πλειοψηφία των μελών του γερμανικού Wehrmacht για 20 χρόνια ή και περισσότερο στις συμμαχικές χώρες ως εργαζόμενοι σκλάβοι χρησιμοποιούν. [5]
Αποτέλεσμα εικόνας για Σχέδιο Hooton
Παρόμοιες σκέψεις
Σε μια καναδική γραμματοσειρά, το πρόγραμμα μεταφέρεται στον τύπο "Όχι Γερμανία, επομένως δεν υπάρχουν πλέον Γερμανικοί πόλεμοι" . Ο εγκληματίας συγγραφέας Rex Stout βγήκε στους New York Times , μεταξύ άλλων με το άρθρο του "Θα μισούμε - ή θα χάσουμε" .
Ο δημοσιογράφος William L. Shirer εξέφρασε την ιδέα της συλλογικής ενοχής, καταλήγοντας σε ένα δοκίμιο με τίτλο "Όλοι είναι ένοχοι - τιμωρούν τους" (όλοι είναι ένοχοι - τους τιμωρούν). Μια άλλη πορεία προς τη βιοαποικοδόμηση έχει αναπτυχθεί στο Χάρβαρντ. Οι γερμανοί άνδρες έπρεπε να διανέμονται ως καταναγκαστική εργασία στους γείτονες λαούς και στον ελεύθερο χρόνο τους οι λαοί αυτοί ανανεώνονται βιολογικά και παρέχονται με τα δηλωμένα «πολεμικά χαρακτηριστικά» των Γερμανών.
Σκέψεις στο σχέδιο Hooton
Αποτέλεσμα εικόνας για Σχέδιο Hooton
"Χρειάζομαι μια Γυναίκα":
Κατοικίες
Negro στην πλατεία Oranienplatz στο Βερολίνο το 2014
Αποτέλεσμα εικόνας για Χρειάζομαι μια Γυναίκα: Κατοικίες Negro στην πλατεία Oranienplatz στο Βερολίνο το 2014
Είχε έτσι απλά αποτελείται από αμερικανικά και βρετανικά πλευρά έντονες σκέψεις, βιολογικά εξάλειψη του γερμανικού έθνους και να εξουδετερώσει οικονομικά και είναι πιθανό ότι οι εν λόγω ή παρόμοιες σκέψεις για δεκαετίες πραγματοποιήθηκε μαζική κατευθύνονται συστηματικά αποξένωση και
umvolkung Γερμανία βασίζεται. Φυσικά, αυτό δεν αφορά τη μείωση της τάσης προς τον πόλεμο - που είναι πολύ πιο διαδεδομένη μεταξύ των άλλων λαών - αλλά για την εξόντωση άλλων χαρακτηριστικών των Γερμανών που μέχρι τώρα δεν κατέστησαν δυνατή την οριστική καταστολή τους, και άλλοι δύο παγκόσμιους πολέμους εναντίον της.
Αυτό το εξαιρετικά αποτελεσματικό "βιολογικό όπλο" χρησιμοποιείται πλέον σε ολόκληρη την Ευρώπη και την ΕΣΣΔ για την εξόντωση των "ανθυγιεινών" λευκών και τη διατήρηση ενός εύκολα ελεγχόμενου πληθυσμού. Σε τελική ανάλυση, σύμφωνα με τις ιδέες του Coudenhove-Kalergi , αναπαράγεται μια ανάμικτη φυλή Negrid-Eurasian, ενόψει της τρέχουσας εξέλιξης του παγκόσμιου πληθυσμού, το αμελητέο μερίδιο θα είναι το μεγαλύτερο και το ευρωπαϊκό μερίδιο το χαμηλότερο. Μια άλλη στρατηγική είναι η εξαφάνιση της κοινωνίας και η ενεργός προώθηση της ομοφυλοφιλίας, προκειμένου να αποφευχθούν οι γερμανοί απόγονοι και οι άθικτες οικογένειες. Οι φυσικές και υγιείς αμυντικές αντιδράσεις των λαών καταπολεμούν με αυτόν τον τρόπο την καταπολέμηση λέξεων όπως ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και ούτω καθεξής. οΤο σχέδιο Hooton , σε σύγκριση με τον Kaufman ή Morgenthau, έχει πιθανώς θριαμβεύσει .. Και συμπτωματικά, και τα 3 είναι από τον τρόπο JEWS.

Διαφημιστείτε το πράσινο για τη ζώνη Low-IQ Negro - για να ξεκινήσετε το σχέδιο Hooton λεπτό
Κάτι άλλο που κρατείται μυστικό παντού, υπάρχουν σχεδόν μόνο νέοι άντρες και φέρνουν το ακόλουθο πρόβλημα με, σύμφωνα με το σχέδιο του Hooton
Φυσικά, υπάρχουν και ορισμένα προβλήματα με τη νέα ανθρωπότητα. Πρέπει να το πείτε αυτό πολύ καθαρά. Κατά τους πρώτους μόλις 7 μήνες αυτού του έτους, 600.000 "ευάλωτα άτομα" προσγειώθηκαν στη χώρα. Η κυβέρνηση μιλάει για 400.000, αλλά αυτό πάντα λέει την αλήθεια. Μέχρι το τέλος του έτους θα είναι ένα εκατομμύριο, ¾ fickwütige νεαροί, το επόμενο έτος, 2 εκατομμύρια συμπεριλαμβανομένων πολλών μαύρων, που κυκλοφορούν το ένα τρίτο στο διπλάσιο της τεστοστερόνης στο αίμα, όπως και στους λευκούς άνδρες (Ross, R., Bernstein, L. , Judd, Η., Hanisch, R., Pike, Μ. And Henderson, ΒΕ, 1986. Τα εθνικά επίπεδα τεστοστερόνης είναι υγιείς νέοι μαύροι και λευκοί άνδρες (Journal National Cancer Institute).
Το μεγάλο υλικοτεχνικό πρόβλημα είναι για το DRK [Γερμανικός Ερυθρός Σταυρός] και η Pro Asyl είναι επομένως λιγότερο η κατασκευή της πόλης των σκηνών στη γραμμή για τους νέους ειδικευμένους εργαζόμενους και όχι η προμήθεια επαρκών υλικών [Negermatratzen]. Τα αγόρια είναι τελικά σε πλήρη χυμό, που τρέχει κάτω τα πόδια τους παντελόνια τους hippest αθλητικές φόρμες τους και επίσης θέτει άσχημη πιτσιλιές στα smartphones τους.
Τα πράσινα διαφημίζουν επίσης μαζικά τους ιμάντες Low-IQ Negro, δείτε τη διαφημιστική αφίσα στα δεξιά:
Και οι Γερμανοί μισούν την Antifa 
Αποτέλεσμα εικόνας για Και οι Γερμανοί μισούν την Antifa
(αυτοαποκαλούμενος «αντι-φασίστες» - καλύτερα «αντι-γερμανική φασίστες») μπορεί να ζητήσει από τον βιασμό των γερμανικών γυναίκες σύμφωνα με τη Σοβιετική Hetzer Ilya Ehrenburg το 1944 «Kill, σκοτώνουν! Δεν υπάρχει τίποτα αθώο για τους Γερμανούς, όχι τους ζωντανούς και τους αγέννητους! Ακολουθήστε τις οδηγίες του σύντροφο Στάλιν και συντρίψτε το φασιστικό ζώο στη σπηλιά του για πάντα. Διώξτε βίαια τη φυλετική υπερηφάνεια των γερμανικών γυναικών. Πάρτε τους ως νόμιμη λεία. Σκοτώστε, θαρραλέα, σπεύδοντας τον Κόκκινο Στρατό! "

Ναι, είναι κρύο στη Γερμανία - όχι μόνο στα στρατόπεδα των πρώην καταστημάτων Praktiker, αλλά και στην ευθύνη των πολιτικών της FRG για τις συζύγους και τις κόρες μας. Και εμείς οι άνδρες υποτίθεται ότι είναι ανυπεράσπιστοι ...
Η ανθρωπότητα φαίνεται διαφορετική. Σίγουρα, θα μπορούσατε να επιστρέψετε στις εγχώριες [Γερμανοί] Chicks, αλλά το Pro Asyl θα το ανακοινώσει αυτό το Νοέμβριο, όταν θα γίνει αρκετά οικείο στα Χριστούγεννα. Η γερμανική γυναίκα Volkin δεν είναι ακόμα έτοιμη για αυτό. Αλλά όταν αρχίζει να σκοτεινιάζει νωρίτερα, κυριολεκτικά θα απλώνει τα πόδια του σε σκοτεινές εισόδους σπιτιών και ακόμη πιο σκοτεινούς χώρους στάθμευσης μπροστά από νυχτερινά κέντρα ή στο μέσο του φωτός της ημέρας πριν τα σχολεία [οικειοθελώς ή ...]. Όλα στο σχέδιο Hooton ... Το Σχέδιο Hooton στέλνει το γερμανικό λαό στο orkut της ιστορίας, εκτός αν τελικά σηκωθεί και απομακρύνουμε τα παράσιτα των ανθρώπων!
Και ένα άλλο βίντεο, άνοιγμα των ματιών. Σχέδιο Hooton, τι άλλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive