Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Απίστευτη αποκάλυψη: Το σχέδιο της ηλεκτρονικής «ευρωδραχμής» του ΣΥΡΙΖΑ

ευρωδραχμή
Στην έκδοση 15 δις ευρωδραχμών (EUDR) συζητούσε με Βέλγικη εταιρεία το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα εγχείρημα νέου «νομίσματος» που προωθούσε η βελγική εταιρεία «Τipik Communication Agency»...
μαζί με την πολυεθνική εταιρεία ηλεκτρονικής πλατφόρμας συναλλαγών «Payservices» και με κύρια «αιχμή» και συνομιλητή των συνεργατών του κ. Βαρουφάκη τον Βέλγο ειδικό επί χρηματοικονομικών θεμάτων, Γουίλι Ντάνεμπεργκ, που είχε επαφές και με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Η «προίκα» των 250 EUDR
Σύμφωνα με αναλυτικό έγγραφο των αρχιτεκτόνων του νέου νομίσματος το σχέδιο περιελάμβανε την έκδοση 15 δις ευρωδραχμών που θα μοιράζονταν ως εξής:
Τα πέντε δις EURD θα δοθούν -σύμφωνα πάντα με το εν λόγω πρόγραμμα- σε ιδιώτες και κάθε άτομο άνω των 18 ετών, μόλις θα ανοίξει λογαριασμό θα λάβει 250 ευρωδραχμές.
Άλλα πέντε δις ευρωδραχμών προβλέπεται ότι θα δοθούν σε επιχειρηματίες. Οποιος εξ αυτών δημιουργήσει σχετικό λογαριασμό θα λάβει 3000 ευρωδραχμές.
Τα υπόλοιπα πέντε δις EURD, σύμφωνα με το σχέδιο που είχε φτάσει και στο γραφείο του τότε υπουργού Οικονομικών, θα δινόταν και στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Όλα αυτά τα χρήματα θα είναι ηλεκτρονικά και θα δίνονται σε πρόσωπα και εταιρείες μέσω κινητών τηλεφώνων, μέσω διαδικτύου ή μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
Σύμφωνα επίσης με το σχέδιο, η ισοτιμία θα ήταν 1 EURD ίσο με 1 Ευρώ ενώ «όλοι οι Έλληνες πολίτες αποκτούν αυτόματα έναν EUDR λογαριασμό σαν βασικό δικαίωμα πολίτη. Όλες οι Αξίες λογαριασμών σε EUR, σε τράπεζες που καταρρέουν μετατρέπονται σε EUDR (υπάρχοντες λογαριασμοί, δάνεια, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες) χωρίς να χάσουν αξία. Οποιοδήποτε τηλέφωνο γίνεται ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι . Κάθε έμπορος μπορεί να γίνει ΑΤΜ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive