Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Άσαντ: Θα απαντήσουμε στην Τουρκία με όλα τα νόμιμα μέσα

ΆσαντΑποφασισμένος να απαντήσει στην τουρκική επιθετικότητα με όλα τα «νόμιμα μέσα» που διαθέτει, εμφανίστηκε σήμερα ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ....
  Ο Άσαντ, αφού κατήγγειλε την τουρκική εισβολή, υποσχέθηκε ότι «η Συρία θα απαντήσει σε αυτήν και θα την αντιμετωπίσει, σε κάθε μορφή της, σε οποιαδήποτε περιοχή της συριακής επικράτειας και με όλα τα διαθέσιμα νόμιμα μέσα», σύμφωνα με δηλώσεις του Σύρου προέδρου, που μεταδόθηκαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της προεδρίας.  Πρόκειται για την πρώτη αντίδραση του Μπασάρ αλ Άσαντ μετά την ανάπτυξη συριακών κυβερνητικών στρατευμάτων για τη στήριξη των κουρδικών δυνάμεων στη βόρεια Συρία.  Ο Μπασάρ αλ Άσαντ υπογράμμισε ότι η Συρία απάντησε «στην θρασεία εισβολή της Τουρκίας, σε πολλές περιοχές, πλήττοντας τους στρατιώτες της και τους τρομοκράτες της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive