Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ. Έβλεπε ποδόσφαιρο στην τηλεόραση και του προσγειώθηκε αυτοκίνητο στο κεφάλι! (βίντεο)

Ο Joe Nyre, στο Beloit του Wisconsin, καθόταν αργά το απόγευμα στο σπίτι του και παρακολουθούσε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στην τηλεόραση όταν άκουσε έναν τρομακτικό θόρυβο και την επόμενη στιγμή είδε να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του ένα αυτοκίνητο!..

Σύμφωνα με το Beloit Daily News ο οδηγός του pickup ζήλεψε της δόξα των αδελφών Duke, της γνωστής τηλεοπτικής σειράς, όταν ήθελαν να ξεφύγουν από τον σερίφη Roscoe.
Το pickup κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα όταν έφυγε από το δρόμο, πέρασε πάνω από ένα μεγάλο χαντάκι και στη συνέχεια απογειώθηκε για να καρφωθεί στην οροφή του σπιτιού.
Ο οδηγός του, ο 37χρονος Pieter Bruner, όλως περιέργως βγήκε αλώβητος από το αυτοκίνητο, αλλά όπως είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έδειχνε να μην καταλαβαίνει ούτε που βρίσκεται, ούτε τι ακριβώς έγινε και βρέθηκε εκεί.
Αργότερα, η αστυνομία που τον συνέλαβε, ανακοίνωσε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών (μαριχουάνας και χαπιών) και ότι του απαγγέλθηκαν πολλαπλές κατηγορίες.
Το θέμα είναι πλέον ποιος θα πληρώσει τις ζημιές που δεν είναι και μικρές…

drive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive