Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Η στιγμή που στρατιωτικός λιποθυμά μπροστά στον υφυπουργό Άμυνας. «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε όλους μας». ΒΙΝΤΕΟ

Η στιγμή που στρατιωτικός λιποθυμά μπροστά στον υφυπουργό Άμυνας
Στρατιωτικοί λιποθύμησαν κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Οι στρατιωτικοί συμμετείχαν στην ετήσια εκδήλωση μνήμης - μνημόσυνο του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών του Ιππικού - Τεθωρακισμένων (ΣΑΑΙΤΘ) για τους ηρωϊκώς πεσόντες της Μεραρχίας Ιππικού κατά το Έπος του '40....

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του μνημείου στην είσοδο του χωριού, από όπου ξεκίνησε και η Ελληνική αντεπίθεση το 1940 στους Ιταλούς ενώ σύμφωνα με το typosthes.gr, το «παρών» έδωσε και ο Υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σημειώθηκαν λιποθυμίες στρατιωτών που ήταν παρατεταγμένοι σε άγημα καθώς και του Στρατονόμου που παρέδιδε τα στεφάνια προς κατάθεση στους επίσημους.
Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιου του υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και ενώ ο στρατονόμος κατέρρευσε. «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε όλους μας» τόνισε. Παράλληλα, ο υφυπουργός προτίμησε να μην εκφωνήσει τον λόγο που είχε γραφεί αλλά να μιλήσει βάση συναισθημάτων, συνεπαρμένος από το κλίμα της εκδήλωσης, όπως είπε.

Ώρες… προβών στον ήλιο όρθιοι

Σύμφωνα με παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, οι στρατιώτες είχαν φτάσει στο σημείο της εκδήλωσης από πολύ νωρίς – η εκδήλωση ήταν να πραγματοποιηθεί στις 12:00 - με αποτέλεσμα ορισμένοι εξ αυτών να λιποθυμήσουν μην αντέχοντας την πολύωρη ορθοστασίας και τον ήλιο. Παράλληλα, σημειώνεται ότι χαρακτηριστική είναι η στάση των στρατονόμων οι οποίοι, έκαναν… πρόβες στο πώς θα παραδώσουν τα στεφάνια στους επίσημους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive