Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΡΕ γιατι συγκρινετε την Γκρετα μας…;;

Η Γκρετα ειναι η αγαπημενη των μεγαλυτερν οικογενειων του κοσμου και εσυ βλαχοβοσκε καθεσε και συγκρινεις; Εχει πατησει στα καλυτερα σαλονια της γης , συνεργαζεται με τους πλουσιοτερους ανθρωπους της γης και ηρθαμε τωρα εμεις που βρωμαει πεινα το χνωτο μας να συγκρινουμε την Γκρετα ;…

Ο κομπλεξισμος της φτωχειας σας ειναι απεριγραπτος ..μην δειτε ανθρωπο να βγαζει μερικα εκατομυρια στα 16 του να πεσετε να τον φατε ..!
Σκεψου ρε σκεψου , πρεπει να υπαρχουν περιπου 500.000.000 16χρονα εκει εξω .. λες κανενα απο αυτα να φτανει στο υψος της Γκρετας μας ;…
Τι ειπες δεν διαγωνιστηκαν για την θεση ;Δεν τα εψαξαν για να δουν ποιος πρεπει να ειναι στην θεση της ;…Ε εισαι φασιστας ρε … Τι δεν καταλαβαινεις ρε ..αφου εχει κονε με τα πλουσιοτερα τζακια του πλανητη !!… Γκρετα προσκυνω αστους να λενε εμεις ολοι οι αγαπητικοι του στεμματος και της γκλαμουριας ειμαστε μαζι σου …!


1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive