Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδώνας δεσμεύτηκαν να ”τρέξουν” για την Αγιά Σοφιά

Περιφέρεια Αττικής
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η συνάντηση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, παρουσία του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Βούρου. Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τα στελέχη της Ένωσης για την παρουσία τους και ανέφερε, μεταξύ άλλων:...
«Να ξέρετε ότι όπως είχαμε πει από την επίσκεψη του καλοκαιριού, όπως είχαμε πει πριν αναλάβουμε, είμαστε απολύτως προσανατολισμένοι στην υλοποίηση, στην ολοκλήρωση και σε κάθε βοήθεια αυτού του μεγάλου εγχειρήματος, της Αγιά Σοφιάς και οι υπηρεσίες μου, οι εντολές που έχουν λάβει είναι, να μην χάνεται ούτε μέρα χωρίς να υπάρχει λόγος».
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο περιφερειάρχης δήλωσε: «Η Αγια – Σοφιά θα γίνει. Είμαστε αποφασισμένοι να μη χαθεί ούτε μία ημέρα. Η γραφειοκρατία που μπορεί να υπήρχε στο παρελθόν δεν θα υπάρχει στο παρόν και το μέλλον και θεωρώ ότι γρήγορα θα δούμε τα αποτελέσματα».
Από την πλευρά του, ο κ. Μελισσανίδης υπογράμμισε: «Κάναμε μια καλή κουβέντα και καταλάβαμε όλοι ότι το έργο αυτό πρέπει να γίνει όσο μπορούμε πιο γρήγορα. Έχουμε τη διαβεβαίωση του περιφερειάρχη ότι όλα θα τρέξουν. Θέλω να πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Και η δημοτική αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα γύρω από το γήπεδο».
Στο σημείο αυτό τοποθετήθηκε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, λέγοντας ότι «υπάρχουν κάποια έργα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου που θα αρχίσουν άμεσα και είναι ένα σκαλοπάτι για να δούμε ολοκληρωμένο το έργο που έχει δρομολογηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive