Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Πέτρος Τατσόπουλος: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πολύωρο χειρουργείο - Συγκρατημένη αισιοδοξία. Οι θεράποντες ιατροί που πραγματοποίησαν την επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα, εκφράζουν για την πορεία της υγείας του.

Αποτέλεσμα εικόνας για Πέτρος Τατσόπουλος
Οι θεράποντες ιατροί που πραγματοποίησαν την επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα, εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του. Ο Πέτρος Τατσόπουλος παραμένει διασωληνωμένος και θα παραμείνει στη ΜΕΘ για δύο 24ωρα για παρακολούθηση....
«Σώθηκε την τελευταία στιγμή» λένε οι γιατροί δείχνοντας τη σο Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ethnos.gr ,η βαριά επέμβαση στην οποία υποβλήθηκει για αποκατάσταση του διαχωριστικού  ανευρύσματος αορτής, ολοκληρώθηκε και η ομάδα των γιατρών ευελπιστεί ότι θα ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Αναμένεται να υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Πρόκειται πάντως για μία εξαιρετικά σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση με ιδιαιτέρως υψηλά ποσοστά θνητότητας. Στελέχη του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου έλεγαν στο ethnos.gr ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν εξαιρετικά τυχερός που μεταφέρθηκε αμέσως από το στούντιο όπου βρισκόταν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς διαφορετικά θα μπορούσε το αιφνίδιο πρόβλημα υγείας να αποδειχθεί και μοιραίο. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής βρισκόταν στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και ενώ μιλούσε ο Δημήτρης Βίτσας ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος. Αμέσως ο Τάκης Χατζής του πρόσφερε νερό και έδωσε διαφημίσεις. Ενώ ο Δημήτρης Βίτσας σαν να μην είχε αντιληφθεί τι συμβαίνει επαναλάμβανε: «Κι εγώ να τελειώσω». Στη συνέχεια ασθενοφόρο έφτασε στις εγκαταστάσεις του Alpha. «Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Χατζής. Σύμφωνα με τους γιατρούς στο Ιπποκράτειο, ο κ. Τατσόπουλος έχει ανεύρυσμα. Όπως διαπίστωσαν οι ιατροί στο Ιπποκράτειο, ο κ. Τατσόπουλος υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα. Αμέσως διασωληνώθηκε και αυτή την ώρα χειρουργείται, ενώ η κατάστασή του αξιολογείται ως πολύ σοβαρή. Η επέμβαση θεωρείται δύσκολη και είναι πολύωρη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών δεν προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί πριν από τις 8 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive