Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Μαμώ τη "δικαιοσύνη και το πουλημένο πολιτικό κατεστημένο! Κανένας δοσίλογος δεν χάνεται... όλους τους ανταμείβει το 4ο Ράιχ!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ! Ο Πιτσιόρλας πήγε πρόεδρος σε εταιρεία που είχε πάρε δώσε με το ΤΑΙΠΕΔ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ! Η AVIAREPS ανακοίνωσε ότι μετά την ολοκλήρωση των...
σχετικών εταιρικών διαδικασιών τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου αναλαμβάνει ο Στέργιος Πιτσιόρλας....Ο Στ. Πιτσιόρλας διετέλεσε ως γνωστόν αρχικά πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και στη συνέχεια αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η AVIAREPS αποτελεί επιχειρηματικό Όμιλο με δραστηριότητες που εκτείνονται από αεροπορικές υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling), τουρισμού, αεροπορίας, logistics και cargo όπως η Swissport Hellas και Skyserv, καθώς και η αεροπορική εταιρεία Sky Express. «Ο όμιλος διακρίνεται για την παροχή ποιότητας, ασφάλειας, εξειδίκευσης, καινοτομίας και χρησιμοποίησης νέων τεχνολογιών», αναφέρει η σχετική ανανακοίνωση.

Σημειώνεται πάντως ότι ο όμιλος Aviareps Hellas ήταν ένα από τα τρία επενδυτικά σχήματα που που είχαν διεκδικήσει το προηγούμενο διάστημα την παραχώρηση της Μαρίνας Αλίμου για περίοδο 40 ετών από το ΤΑΙΠΕΔ την περίοδο που είχε την πολιτή εποπτεία του ο κ. Πιτσιόρλας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive