Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Φραστική επίθεση στον Τσίπρα στα Χανιά: «Πουλημένε, φύγε από εδώ». ΦΩΤΟ απο την μεγαλειώδη συγκέντρωση 20 πολιτών. (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για «Πουλημένε... σήκω και φύγε!»
«Πουλημένε»… «Τι ήρθες να κάνεις εδώ;»… «Σήκω και φύγε»…, φώναζε ένας νεαρός άνδρας κατά το ξεκίνημα της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στις Μουρνιές Χανίων σε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ συγκέντρωση 20 πολιτών. Έντονη φραστική επίθεση κατά του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα...
εξαπέλυσε ένας νεαρός άνδρας, σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι, στις Μουρνιές Χανίων, κατά το ξεκίνημα της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία στελεχών και φίλων του κόμματος.  Ο νεαρός άνδρας πλησίασε σε απόσταση μερικών μέτρων από το σημείο της εκδήλωσης, 
Αποτέλεσμα εικόνας για «Πουλημένε... σήκω και φύγε!»
στην πλατεία των Μουρνιών και επιτέθηκε φραστικά στον κ. Τσίπρα, ο οποίος δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε ξεκινήσει την εισαγωγική του τοποθέτηση.
Αποτέλεσμα εικόνας για «Πουλημένε... σήκω και φύγε!»
 «Πουλημένε»… «Τι ήρθες να κάνεις εδώ;»… «Σήκω και φύγε»…, σημείωσε, μεταξύ άλλων.  Η αντίδραση των ανδρών, τόσο της ασφάλειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ήταν άμεση. Τον πλησίασαν και τον ανάγκασαν, ουσιαστικά, να οπισθοχωρήσει και τελικά να αποχωρήσει από την περιοχή.  Δείτε ένα απόσπασμα από τη φραστική επίθεση: 

Πηγή βίντεο: biskotto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive