Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

"ΕΣΚΑΣΕ" ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ. Τέλος στο θρίλερ - Στις 12 Απριλίου οι πρόωρες εκλογές στα Σκοπια

Αποτέλεσμα εικόνας για ζόραν ζάεφ τσιπρας
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα Σκόπια μετά και τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, υπό τον πρόεδρο της χώρας Στέβο Πενταρόφσκι. Στις 12 Απριλίου θα διεξαχθούν οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές στα Σκόπια, όπως ανακοίνωσε απόψε ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ...
μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.  Η κυβέρνηση του Ζάεφ θα παραιτηθεί και τη χώρα θα οδηγήσει στις εκλογές αυτές μια υπηρεσιακή κυβέρνηση. Την πρωθυπουργία θα αναλάβει έως τη διεξαγωγή των εκλογών υπηρεσιακός πρωθυπουργός που θα προταθεί από το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα. Στην κυβέρνηση αυτή θα συμμετάσχουν και υπουργοί από τα αντιπολιτευόμενα κόμματα.  Με ανάρτηση του στο Twitter ο Ζόραν Ζάεφ ανάφερε ότι στη σύσκεψη αυτή "ομόφωνη θέση όλων των πολιτικών αρχηγών ότι η ευρωατλαντική ολοκλήρωση είναι ο στόχος μας". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive