Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Ιερέας πετούσε αγίασμα από αεροπλάνο για να αντιμετωπίσει το αλκοόλ και το περιστασιακό σεξ. Αποφάσισαν ότι χρειάζονται επιπλέον μέρα για να «καθαρίσουν» τους πολίτες ρωσικής πόλης. ΒΙΝΤΕΟ

Ιερέας πετούσε αγίασμα από αεροπλάνο για να αντιμετωπίσει το αλκοόλ και το περιστασιακό σεξ
Οι ιερείς στη ρωσική πόλη Tver αποφάσισαν ότι πρέπει να λάβουν μέτρα για την ηθική κατάπτωση της τοπικής κοινωνίας. Οι ίδιοι θεωρούν ότι αλκοόλ και περιστασιακό σεξ έχουν «κατακλύσει τα πάντα». Για να διώξουν το κακό λοιπόν είπαν να… ψεκάσουν με αγίασμα από ένα αεροπλάνο. Μάλιστα το αγιασμένο νερό...
θα βοηθούσε και στην εξάλειψη της πορνείας, ενώ έψαλλαν ύμνους κατά τη διάρκεια της πράξης αυτής.
Η πτήση, η οποία ξεκίνησε από το αεροδρόμιο του Zmeyevo, πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο από το 2006.
Ο ιερέας Αλέξανδρος Γκόριατσεβ επιβιβάζεται κάθε χρόνο στο αεροπλάνο σε μια προσπάθεια να προωθήσει την αυτοπεποίθηση στη χώρα.
Φέτος είναι η πρώτη φορά που έριξαν αγίασμα, με τον ιερέα και τον τοπικό επίσκοπο Σάββα να αποφασίζουν ότι χρειάζονται επιπλέον μέτρα για να καθαρίσουν τους πολίτες της πόλης από τη μέθη και το περιστασιακό σεξ.
Μάλιστα συνοδεύονταν από την εικόνα του 19ου αιώνα, για την οποία θεωρούν ότι μπορεί να θεραπεύσει αλκοολικούς και τοξικομανείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive