Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Υπόθεση 8χρονης Αλεξίας: Δεσμεύεται η περιουσία του 55χρονου που τη χτύπησε με σφαίρα


Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι γονείς της 8χρονης Αλεξίας, ζητώντας τη συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του 54χρονου, μέχρι το ποσό του 1 εκατ. ευρώ...
    Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το δικαστήριο διέταξε ως ασφαλιστικό μέτρο τη συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του κατηγορούμενου, ο οποίος φέρεται ανήμερα το Πάσχα να τραυμάτισε με αδέσποτη σφαίρα την 8χρονη, την ώρα που εκείνη έπαιζε στη αυλή του σπιτιού στις Θεσπιές Βοιωτίας.  Στην απόφαση αναφέρεται ότι η «περιουσιακή κατάσταση του 54χρονου είναι επισφαλής και ότι έχει ήδη κάνει προσπάθειες να αποξενωθεί από τη διαθέσιμη κατασχετή περιουσία του».  Το δικαστήριο τονίζει πως μετά το συμβάν ο 54χρονος «επιχείρησε ενώ γνώριζε τι διέπραξε, να αποφύγει τις ποινικές και αστικές συνέπειες των πράξεών του, κρύβοντας επιμελώς τα πειστήρια του εγκλήματος. Tο περίστροφο σε δεξαμενή καυσίμων και τους κάλυκες σε γλάστρα».  Υπενθυμίζεται πως η μικρή Αλεξία μπορεί να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, η κατάστασή της όμως κρίνεται πολύ σοβαρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive