Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΣ ! ΑΦΙΣΣΑ ΚΙΝΑΛ ΚΙΝΑΛ ΜΑΗΣ 68 Ποιο ΚΚΕ; Αντιγραφή από αφίσα του Μάη του 68 η "γροθιά" του ΚΙΝΑΛ


Αποτέλεσμα εικόνας για TAGS ΑΦΙΣΑ ΚΙΝΑΛ ΚΙΝΑΛ ΜΑΗΣ 68 Ποιο ΚΚΕ; Αντιγραφή από αφίσα του Μάη του 68 η ΄"γροθιά" του ΚΙΝΑΛ Η αφίσα του ΚΙΝΑΛ με τη σφιγμένη γροθιά προκάλεσε τσουνάμι σχολίων στα social media όμως όπως φαίνεται στην τέχνη και στην πολιτική δεν υπάρχει… παρθενογεννεση.Η αφίσα του ΚΙΝΑΛ με τη σφιγμένη γροθιά προκάλεσε τσουνάμι σχολίων στα social media όμως όπως φαίνεται στην τέχνη και στην πολιτική δεν υπάρχει… παρθενογεννεση.Παρά τα πρώτα σχόλια που υπήρξαν οτι πρόκειται για αφίσα σοβιετικής εμπνεύσεως ένα μικρό γκουγλάρισμα αποκαλύπτει οτι η αφίσα έρχεται από τα βάθη του εξεγερμένου γαλλικού Μάη του 68. "Κατά της διάρκεια της κρίσης του 68Μα, διαμορφώθηκε το Atelier Populaire:...
ένα λαϊκό εργαστήριο αποτελούμενο από μαθητές και καθηγητές της Σχολής Καλών Τεχνών, αλλά και εξωσχολικούς καλλιτέχνες που αποφάσισαν να δημιουργήσουν το πρώτο πόστερ της επανάστασης μέσα σε ένα τυπογραφείο υπό κατάληψη. "Πολύ γρήγορα, το ένα πόστερ έγινε πολλά. 
Αποτέλεσμα εικόνας για TAGS ΑΦΙΣΑ ΚΙΝΑΛ ΚΙΝΑΛ ΜΑΗΣ 68 Ποιο ΚΚΕ; Αντιγραφή από αφίσα του Μάη του 68 η ΄"γροθιά" του ΚΙΝΑΛ Η αφίσα του ΚΙΝΑΛ με τη σφιγμένη γροθιά προκάλεσε τσουνάμι σχολίων στα social media όμως όπως φαίνεται στην τέχνη και στην πολιτική δεν υπάρχει… παρθενογεννεση.
Και η ενθάρρυνση των διαδηλωτών μεγάλωσε μαζί τους. Οι αφίσες του Atelier Populaire σχεδιάστηκαν ανώνυμα και διανεμήθηκαν δωρεάν. «Έντυσαν» διαδηλώσεις, οδοφράγματα και τοίχους σε όλη τη Γαλλία. [Πηγή: www.doctv.gr]

1 σχόλιο:

  1. Άσε να το "παίξει" και λίγο το ΠΑΣΟΚ όλοι θα πάνε στον Μπαρουφάκη (του κώλου τα 9μερα), τον Τσίρυζα του Alexis texas και του ΑΝΤΑΡCIA του Πέτρου Κωνσταντίνου (επαγγελματία "αντί"-φασίστα και επαγγελματία αλληλέγυου με σορία (ΣΟΡ-ΙΑ απ το ΣΟΡΟΣ & ΣΑΡΙΑ άμα λάχει) ΜΚΟ από αυτές τις μεγαλοανθρωπιστικές κερδοσκοπικές εταιρίες για το καλό όλων των ανθρώπων, εξαιρουμένων των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive