Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Εκκένωσαν και σφράγισαν 2 καταλήψεις στην Αχαρνών -Σε οργανωμένες δομές μεταφέρονται 230 λαθρομετανάστες

Μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης δύο υπό κατάληψη κτιρίων στην Αχαρνών διεξήγαγε το πρωί η ΕΛ.ΑΣ. Η αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση των κτιρίων που τελούσαν υπό κατάληψη από το 2016 (σε ένα στεγαζόταν παλαιότερα σχολείο) έγινε με εισαγγελική εντολή. Στο υπό κατάληψη κτίριο στη συμβολή των οδών Σουρμελή – Αχαρνών και Μάγερ βρέθηκαν 130 αλλοδαποί...
ενώ από το δεύτερο κτίριο απομακρύνθηκαν περίπου 100 άτομα. Ανάμεσα στους 230 συνολικά αλλοδαπούς υπήρχαν 70 παιδιά.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, έχουν μέχρι στιγμής καταμετρηθεί περισσότεροι από 130 άνθρωποι, ανάμεσά τους και αρκετά παιδιά. Θα μεταφερθούν πρώτα στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, για την ταυτοποίησή τους, και στη συνέχεια πρόκειται να οδηγηθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.
Η επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου, που τελούσε υπό κατάληψη από το 2016, είναι σε εξέλιξη και γίνεται με εισαγγελική εντολή. Άρχισε στις 6 το πρωί με τη συμμετοχή δεκάδων αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες.
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, γίνονται παράλληλα έρευνες για ναρκωτικά χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί κάτι.
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive