Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ομολόγησε η 19χρονη για το εγκαταλελειμμένο βρέφος στη Νέα Ιωνία: «Εγώ το έκανα»

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του μωρού που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει η προσαγωγή μίας γυναίκας για την υπόθεση και φέρεται να είναι η μητέρα του μικρού κοριτσιού....

Αυτή την ώρα η νεαρή γυναίκα καταθέτει στο τμήμα Ανηλίκων.

Το χρονικό της εγκατάλειψης του βρέφους

Το μωράκι βρήκε το πρωί της Τετάρτης κάτοικος της περιοχής στην πυλωτή πολυκατοικίας στον αριθμό 63 στην οδό Κασταμονής στην περιοχή της Καλογρέζας στη Νέα Ιωνία.
Το μόλις λίγων ημερών κοριτσάκι, είχε ακόμα τυλιγμένο στο κορμάκι του τον ομφάλιο λώρο, κάτι που δείχνει πως η μητέρα του το γέννησε σε διαμέρισμα, ή σε κάποιο ιδιωτικό χώρο και όχι σε Νοσοκομείο η Μαιευτήριο.
Μάλιστα το μωράκι που ήταν τυλιγμένο με πετσέτες, ήταν τοποθετημένο μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ, καθώς φαίνεται πως οι άνθρωποι που το εγκατέλειψαν στην πυλωτή της κατοικίας στη Νέα Ιωνία, δεν είχαν κάποιο μέσο να μεταφέρουν το βρέφος, όπως κάποιο παιδικό καροτσάκι.
Η 19χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «ναι, εγώ το έκανα». Η νεαρή, λίγο μετά την ομολογία της συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είναι 19 χρονών, Ελληνίδα και κάτοικος της περιοχής.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, η νεαρή ζει με τη γιαγιά της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τη νεαρή με τη βοήθεια βίντεο από το σημείο που εντοπίστηκε το μωράκι.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή γυναίκα φίλησε δυο φορές το μόλις 7 ημερών κοριτσάκι πριν το αφήσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive