Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

"Πακέτο" στην Ελλάδα έστειλαν οι Βούλγαροι τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή. ΒΙΝΤΕΟ

MAKRHS
Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Εκδόθηκε στην Ελλάδα από την Βουλγαρία ένας από τους άνδρες που κατηγορείται για τον δολογοφονία του επιχειρηματία. Δεν ομολογεί από ποιον πήρε την εντολή «θανάτου». Το ίδιο φαίνεται να κάνει και ο συνεργός του....
Φύλαγες «τσίλιες» την ώρα της δολοφονίας
Δεν αποκαλύπτει τίποτα για τη δολοφονία του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη Βούλα.Στην Ελλάδα βρίσκεται ο δεύτερος δολοφόνος του Γιάννη Μακρή. Ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή εκδόθηκε από τη Βουλγαρία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, κρατείται στη Θεσσαλονίκη. Ο συγκεκριμένος άνδρας έφυγε από την Αθήνα λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή ενώ ο αδερφός του έμεινε στην Αθήνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος έκανε την κατώπτευση του χώρου και ήταν αυτός που μετέφερε τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή στο σημείο έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα. 
Αστυνομικοί από τη Βουλγαρία τον παρέδωσαν στις Αρχές. Εκείνος δεν μιλά για τη δολοφονία του επιχειρηματία. Το ίδιο είχε κάνει και ο αδερφός του. Φαίνεται, δηλαδή, ότι τα δύο αδέρφια που έχουν συλληφθεί, δεν θέλουν να αποκαλύψουν ποιος έδωσε την εντολή για να εκτελεστεί ο Γιάννης Μακρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive