Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Εκατοντάδες λαθρομετανάστες στην εφορία Μυτιλήνης για έκδοση ΑΦΜ για να πάρουν το επίδομα των 400€


Εν τω μεταξύ ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ροή λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά το τελευταίο διάστημα , παραπέμποντας στην εποχή του πρώτου μεγάλου προσφυγικού κύματος.  Στην εφορία Μυτιλήνης προσέρχονται μαζικά το τελευταίο διήμερο λαθρομετανάστες , ζητώντας την άμεση έκδοση ΑΦΜ , όπως έχουν δικαίωμα με την αίτηση παροχής ασύλου που έχουν καταθέσει…
  Τις δυο τελευταίες ημέρες περίπου χίλιοι λαθρομετανάστες έχουν πολιορκήσει την εφορία και όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ το αίτημα τους για την χορήγηση ΑΦΜ συνδέεται με την κατοχύρωση επιδόματος 400 ευρώ που ..."δικαιούνται".  Εν τω μεταξύ ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ροή προσφύγων και μεταναστών στα ελληνικά νησιά το τελευταίο διάστημα , παραπέμποντας στην εποχή του πρώτου μεγάλου προσφυγικού κύματος.  Περισσότεροι από 21.000 λαθρομετανάστες στριμώχνονται σε εγκαταστάσεις που δεν μπορούν να φιλοξενήσουν ούτε τους μισούς, με τη Λέσβο, τη Σάμο και τη Χίος να εκπέμπουν SOS.

2 σχόλια:

  1. τα λεγαμε και χθες:

    Εφορία Μυτιλήνης, ουρά για έκδοση ΑΦΜ. Σπεύσατε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας με την εφορία άμεσα.

    https://twitter.com/stavroforos_/status/1163889920068456450

    · →αξιζει να δειτε και το βιντεο που επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα την απατη με τους δηθεν προσφυγες,οπως θα δειτε σχεδον ολοι ειναι αφρικανοι και ασιατες,αλλο ενα νησι καταστρεφεται αλλο ενα νησι αφρικανο-ισλαμοποιειται,

    αποκτουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ προκειμενου απο τη μια να αποκτησουν δικαιωμα εργασιας προς αντικατασταση του εγχωριου εργατικου δυναμικου και απο την αλλη να παιρνουν και απολαμβανουν ολων των ειδων τα επιδοματα,το κοινωνικο μερισμα,κοινωνικο εισοδημα αλληλεγγυης κλπ...να εκμεταλλευονται και απολαμβανουν ΔΩΡΕΑΝ τις διαφορες κοινωνικες παροχες και επιδοματα και βοηθηματα χωρις να πληρωνουν φορους και εισφορες στην πλατη του ελληνα φορολογουμενου κοροιδου

    και η καταντια αυτης της χωρας συνεχιζεται:

    Σκηνές από τα επείγοντα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

    http://www.skaiaegean.gr/?p=91782&fbclid=IwAR3B8um225FFuG7L1KUzI_uN5_U505ZK0MGorAX-9HO2g1vHHGFcgGUWbj4

    ''Κυριακή βράδυ , βρεθήκαμε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, ευτυχώς όχι για κάτι σοβαρό. Κόσμος πολύς , πολλά περιστατικά, και το ελάχιστο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να κάνει ότι μπορεί για να τα εξυπηρετήσει.Εκεί βρέθηκε κι ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο ήρθε με ταξί,και χωρίς κανένα συνοδό (δε γνωρίζω αν είχαν παιδιά, ή αν ζούνε κάπου μακρυά). Η ηλικιωμένη γυναίκα γύρω στα 80 συνόδευε το σύζυγό της που ήταν 90 και βάλε , σε άσχημη κατάσταση και από ότι φαινόταν με πολλά προβλήματα υγείας. Είπαν στον υπάλληλο σεκιούριτι το όνομα και το πρόβλημά τους, και περίμεναν να τους φωνάξουν. Και περίμεναν, και περίμεναν… Κατά καιρούς σηκωνόταν κι έλεγαν το πρόβλημά τους σε όποιο νοσηλευτή ή γιατρό έβγαινε, εκείνος τους έλεγε ότι θα τους φωνάξει όταν αδειάσει κρεβάτι , και ξανά περίμεναν.

    Εν τω μεταξύ,ήρθε ένα νεαρό ζευγάρι λαθρομεταναστών, ο σύζυγος έσπρωχνε τη σύζυγό του με το καροτσάκι μεταφοράς ασθενών, και με τη συνοδεία μεταφραστή, και πέρασαν, αμέσως μέσα, χωρίς καν να ρωτήσει ο σεκιουριτάς αν μπορούν να μπουν. Από ότι φαινόταν τουλάχιστον η γυναίκα δεν είχε και κάτι σοβαρό. Κι αυτό φάνηκε όταν τελείωσε και αποχώρησαν λίγη ώρα αργότερα. Είχαν προτεραιότητα, όπως έχουν κι όλοι οι αλλοδαποί.
    Και τα κακόμοιρα τα γεροντάκια ακόμη περίμεναν. Άκουσα μια νεαρή κοπέλα δίπλα μου να λέει , βλέποντας κι αυτή την κατάσταση, καμία ΜΚΟ που να υπερασπίζεται ανήμπορους έλληνες δεν υπάρχει? Δυστυχώς δεν υπάρχει.Να μη σας τα πολυλογώ έφυγα μετά από 2,5 ώρες περίπου και τα γεροντάκια ακόμα δεν είχανε μπεί μέσα….Ούτε ξέρω αν μπήκαν και πότε μπήκαν.
    Γ.Α...Μυτιλήνη 18/8/2019 Επείγοντα Νοσοκομείου Μυτιλήνης''

    εσυ ελληνα κοροιδο μονο θα πληρωνεις για ιατρικες υπηρεσιες και μια δημοσια υγεια που σου κοστιζουν ο κουκος αηδονι και δεν θα τις απολαμβανεις για να τις απολαμβανουν ανθρωποι που μπουκαραν με το ετσι θελω στην πατριδα μας,μια δημοσια υγεια που θα υποβαθμιζεται συνεχως και θα προσελκυσει ακομα περισσοτερους λαθρομεταναστες,αφου τα παντα ειναι τζαμπα ας ειναι καλα το κοροιδο ο ελληνας λακαμας που πληρωνει την δωρεαν νοσηλεια τους σε ολα τα επιπεδα (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=863258243770188&set=a.613543258741689.1073741827.100002580602251&type=1&theater )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και δειτε τωρα πως λειτουργουν σοβαρα κρατη:

    Η Σλοβενία επεκτείνει τον φράκτη στα σύνορα για την αναχαίτιση των μεταναστών...Κατασκευάζει ένα νέο τμήμα 40 χλμ. στα σύνορα με την Κροατία, επεκτείνοντας το συνολικό μήκος του φράχτη στα 219 χλμ.

    https://www.capital.gr/diethni/3378070/i-slobenia-epekteinei-ton-frakti-sta-sunora-gia-tin-anaxaitisi-ton-metanaston

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive