Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

ΧΙΟΣ. Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά για να προκαλέσουν τη διάσωσή τους!

Σε αλλοδαπούς που είχαν βγει στην περιοχή με πλαστική βάρκα από την απέναντι μικρασιατική ακτή και είχαν εγκλωβιστεί εκεί, αποδίδεται η πυρκαγιά στην περιοχή Πάρπαντα των Καρδαμύλων, που εκδηλώθηκε το πρωί και είναι ήδη υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία....
Οι 42 συνολικά αυτοί αλλοδαποί θεωρείται πως έβαλαν τη φωτιά προκειμένου να κάνουν γνωστή την παρουσία τους εκεί και να διασωθούν. Αλλά και για να στεγνώσουν αφού η βάρκα τους είτε είχε ανατραπεί είτε ο διακινητής τους, τους πέταξε στη θάλασσα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και ένας από τους επιβαίνοντες, άνδρας ηλικία 35 με 40 ετών, ο 43ος των επιβαινόντων, πνίγηκε.  Από τους 42 διασωθέντες οι 22 είναι άνδρες, οι 13 γυναίκας μεταξύ των οποίων τέσσερις έγκυες και μια με ακρωτηριασμένο το ένα της πόδι και επτά παιδιά.  Για την ύπαρξη της φωτιάς ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία νωρίς το πρωί βοσκός της περιοχής. Λόγω του δύσβατου της περιοχής ειδοποιήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία το Λιμενικό Σώμα το οποίο επενέβη από τη θάλασσα διασώζοντας τους αλλοδαπούς και μεταφέροντάς τους στο λιμάνι της Χίου.

1 σχόλιο:

  1. Θα συνεχίσει να δίνει τα επιδόματα στους λαθρομετανάστες η Ν.Δ.


    ''Άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα κάνουν τώρα. Καταγγέλλανε τον ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική των ανοικτών συνόρων και την ανοχή που έδειχνε στους λαθρομετανάστες, μοιράζοντάς τους χρήματα, δίνοντας τους στέγη και τροφή την ίδια στιγμή που εκατομμύρια Έλληνες υποφέρουν. Ήλθε όμως η ώρα της Αλήθειας για την Ν.Δ. που είναι τώρα κυβέρνηση και η οποία δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε.
    Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, την ένταξη δεκάδων χιλιάδων «προσφύγων» – λαθρομεταναστών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας και στέγασης «ΕΣΤΙΑ» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), αποφάσισε να συνεχίσει η κυβέρνηση της Ν.Δ.. Αφορμή στάθηκε η λήξη της συγκεκριμένης παροχής από τον ΟΗΕ, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η προσθήκη των λαθρομεταναστών – «προσφύγων» ως νέων δικαιούχων στο ΚΕΑ.
    Αυτή είναι η “νέα” πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για τους λαθρομετανάστες. Ίδια ακριβώς πολιτική με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ και βεβαίως θα συνεχίσουν να τα ‘κονομάνε κανονικά οι ΜΚΟ, με κάποιες από τις οποίες έχουν στενές σχέσεις κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive