Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Οι πιο σέξι γυναίκες μποξέρ σπάνε τα στερεότυπα - Φωτογραφίες

Αναστάζισ Γιάνκοβα
Απολαύστε το φωτογραφικό άλμπουμ με τις πιο γκλαμουράτες, όμορφες, σέξι και δυνατές γυναίκες που μπορούν να απωθήσουν κάθε άνδρα. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα πυγμαχίας που εορτάστηκε στις 22 Ιουλίου ετοιμάσαμε για τα μάτια σας μόνο ένα φωτογραφικό άλμπουμ με τις πιο σέξι γυναίκες μποξέρ!...
Μακένζι Ντερν
 «Η πυγμαχία δεν είναι για τις γυναίκες» είναι το πιο σύνηθες που ακούμε όταν αναφέρουμε στην ίδια πρόταση την πυγμαχία και μια όμορφη γυναίκα. 
Γιούλια Φίρσοβα
Όμως, πολύ λίγος κόσμος ξέρει οτι οι γυναίκες μπήκαν στο χώρο της πυγμαχίας από τις αρχές του 18ου αιώνα, παίζοντας σε πανηγύρια και σε ταβέρνες. 
Πέιτζ Βανζάντ
Και φυσικά επρόκειτο πιο πολύ για διασκέδαση παρά για άθλημα. Το σημείο καμπής στη γυναικεία πυγμαχία ήταν το 1996 όταν η Αμερικανίδα Κριστίν Μάρτιν και η Ιρλανδή Ντέιντρα Γκόγκαρτι ανέβηκαν στο ρινγκ, πριν από τον αγώνα του Μάικ Τάισον και του Φρανκ Μπρούνο. 
Αλεξάντρα Άλμπου
Ο αγώνας μπήκε τηλεοπτικά σε πολλά σπίτια και έτσι άρχισε να κερδίζει δημοφιλία η γυναικεία πυγμαχία.
Μισέλ Γουότερσον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive