Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΑΙΣΧΟΣ! Χωρίς Κυρά Τασία, Μπαλαούρα, Βρούτση, Βαρεμένο το προεδρείο! Οι νέοι αντιπρόεδροι της Βουλής – Πόσες ψήφους έλαβαν

Βουλής

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι ο μεγάλος νικητής για την εκλογή των αντιπροέδρων της Βουλής. Συγκέντρωσε 290 ψήφους σε σύνολο 295 ψηφισάντων και πήρε μόλις 5 παρών. Τον Νικήτα Κακλαμάνη ψήφισε ψήφισε το σύνολο των βουλευτών της αντιπολίτευσης...Ο Χαράλαμπος Αθανασίου έλαβε 212 ψήφους και 83 παρών.

Ο τρίτος αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας συγκέντρωσε 273 ψήφους και μόλις 22 παρών.
Πολλές ψήφους έλαβε και ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Βίτσας που συγκέντρωσε 282 ψήφους και μόλις 13 παρών.
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το Κίνημα Αλλαγής συγκέντρωσε 214 ψήφους και 81 παρών.
Ο Γιώργος Λαμπρούλης από το ΚΚΕ πήρε 273 και 22 παρών.
Τις λιγότερες ψήφους συγκέντρωσε ο υποψήφιος από την ελληνική λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Ο Απόστολος Αβδελάς πήρε 180 ψήφους και 114 παρών.
Η Σοφία Σακοράφα από το ΜέΡΑ25 έλαβε 243 και 52 παρών.

1 σχόλιο:

  1. Ο Βίτσας δεν έλεγε προεκλογικά σε συγκέντρωση της πακιστανικης κοινότητας να δώσουμε εδώ και τώρα χαρτιά, πολιτικά δικαιώματα και υπηκοότητα ελληνική σε όλους τους μετανάστες; Ο Βίτσας έλαβε 282 στους 300 βουλευτές (πάλι καλά να λέμε δηλαδή που υπήρχαν 13 βουλευτές που είπαν ΠΑΡΟΝ και 5 που είπαν ΟΧΙ). ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ Ή ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ; Βίτσας (Συριζα) - Υποσχέθηκε Ιθαγένεια στην Πακιστανική Κοινότητα. - https://www.youtube.com/watch?v=2y8KLWy1pWs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive