Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

ΔΕΙΤΕ ένα συγκλονιστικό βίντεο: Το Μάτι και η Κινέττα, λίγες ώρες πριν την καταστροφή και αμέσως μετά


Ένα συγκλονιστικό βίντεο που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής στο Μάτι και στην Κινέττα, έφτιαξε η ομάδα του Updrones.  Η 23η Ιουλίου 2018 έχει ήδη καταγραφεί ως η πιο μαύρη ημέρα της σύγχρονης ιστορίας στην Ελλάδα....
Δύο πυρκαγιές, ξεσπούν η μια μετά την άλλη. Πρώτα στην Κινέττα, η οποία καίει περιουσίες, αλλά ευτυχώς δεν κοστίζει ανθρώπινες ζωές. Λίγη ώρα αργότερα, ξεσπά μια νέα εστία φωτιάς, στην ανατολική Αττική. Το Μάτι, νωρίς το απόγευμα της 23ης Ιουλίου 2018 παραδίδεται στις φλόγες. 101 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους.  Η ανείπωτη τραγωδία αποκαλύπτει την παράλυση της κρατικής μηχανής. Πλήρης ασυνεννοησία μεταξύ των υπευθύνων φέρνει αδυναμία διαχείρισης της κατάστασης, με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να εγκλωβιστούν στο Μάτι, μέσα στην πύρινη λαίλαπα που σαρώνει τα πάντα.     Η ομάδα του Updrones έφτιαξε ένα βίντεο με το πριν και το μετά της καταστροφής. Πλάνα από το πρωί της 23ης Ιουλίου 2018, στις 8 το πρωί, από Μάτι και Κινέττα, όταν τίποτα δεν προμηνύει την καταστροφή που θα ακολουθήσει. Ενα συνηθισμένο καλοκαιρινό πρωινό. Και πλάνα από το πρωινό της επόμενης ημέρας, της 24ης Ιουλίου. Αποκαΐδια, σπίτια που «καπνίζουν» ή καίγονται ακόμη και δεκάδες ζωές χαμένες.  Βίντεο: Το πριν και μετά της καταστροφής στο Μάτι και στην Κινέττα Το βίντεο της ομάδας Updrones, το οποίο δημιουργήθηκε με πλάνα από βίντεο του Γιώργου Σταυρόπουλου αποτυπώνει από ψηλά το πριν και το μετά της καταστροφής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive