Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Αυτοδυναμία με ποσοστό πάνω από 39% για τη ΝΔ – Τι βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρείες 4 ώρες μετά το άνοιγμα της κάλπης

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτοδυναμία με ποσοστό πάνω από 39% για τη ΝΔ – Τι βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρείες 4 ώρες μετά το άνοιγμα της κάλπης
Τα στοιχήματα συνεχίζουν να «τρέχουν» μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, με τις αποδόσεις να αυξομειώνονται ανάλογα με τις πληροφορίες και τα… μηνύματα που λαμβάνουν οι στοιχηματικές εταιρείες από την εκλογική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.... από τις 07.00 το πρωί και θα λήξει στις 19.00.Όπως δείχνει επί παραδείγματι η εταιρεία Stoiximan εκτιμάται πως η ΝΔ θα φτάσει σε αυτοδυναμία με ένα ποσοστό πάνω από 39%, αλλά τη διαφορά κάτω από 11 μονάδες σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όσον αφορά στο πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή, το ενδεχόμενο να είναι 7κομματική η επόμενη Βουλή παρουσιάζεται ως φαβορί! Ειδικότερα, ορισμένα χαρακτηριστικά στοιχεία από τον Stoiximan:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive