Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Τo Twitter στολίζει Ακριβοπούλου και ΕΡΤ για την άθλια προπαγάνδα. Το όργιο προπαγάνδας στην ΕΡΤ βρήκε «τοίχο» στο Twitter, με τους χρήστες του διαδικτύου να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Τo Twitter στολίζει Ακριβοπούλου και ΕΡΤ για την άθλια προπαγάνδα | in.gr
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο εξόφθαλμης προπαγάνδας της ΕΡΤ το οποίο μεταδόθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου, η οποία όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη για το απίστευτο βίντεο, αλλά προχώρησε και σε επίθεση κατά των Μέσων Ενημέρωσης....

Το όργιο προπαγάνδας στην ΕΡΤ βρήκε «τοίχο» στο Twitter, με τους χρήστες του διαδικτύου να μην πιστεύουν στα μάτια τους.
Συγκεκριμένα, οι τουΐτεράδες «στόλισαν» για ακόμη μία φορά την ΕΡΤ, η οποία όχι μόνο προτίμησε τη Δευτέρα να μεταδώσει ολόκληρη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ξεχνώντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά και να μεταδώσει το προπαγανδιστικό βίντεο με τον γάιδαρο, χωρίς καν να ρωτήσει τον δημιουργό του πρωτότυπου.
Λέγοντας πως είναι ντροπή να μεταδίδει προπαγανδιστικά βίντεο η κρατική τηλεόραση και πως το λιγότερο που έχει να κάνει η Κατερίνα Ακριβοπούλου είναι να παραιτηθεί, οι χρήστες του Twitter εξέφρασαν χωρίς δισταγμό την οργή τους για το χάλι της ΕΡΤ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive