Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ


Ψιθυρίζεται ότι διαπιστώθηκε λάθος στην μηχανογραφική εφαρμογή υπολογισμού των αναδρομικών και, τώρα, η αποκατάσταση είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, αφού, για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, πρέπει να αφαιρεθούν από τον επανυπολογισμό τα χρήματα που καταβλήθηκαν !!!...
  Οργή και αλαλούμ επικράτησε σήμερα μπροστά από τα ΑΤΜ, καθώς οι απόστρατοι διαπίστωσαν ότι τα αναδρομικά που τους υποσχέθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με τα ποσά που είδαν στους λογαριασμούς τους.    Τα καθαρά ποσά που έλαβαν ήταν κουρεμένα έως και 45% ή και περισσότερο σε σχέση με τα μικτά, εξαιτίας των μνημονιακών παρακρατήσεων . Επίσης πολλοί αν και είχαν τον ίδιο βαθμό και τα ίδια έτη υπηρεσίας, είδαν τελείως διαφορετικά ποσά με τις διαφορές να φτάνουν ακόμα και στα 600 ευρώ. Τα ποσά που πιστώθηκαν κυμαίνονται από 0 έως 3.500-4000 ευρώ ενώ οι απόστρατοι προσδοκούσαν τουλάχιστον τα διπλάσια.  Μεγάλη ομάδα συνταξιούχων είδε ποσά κάτω από τα 100 ευρώ, ενώ πολλοί δεν είδαν κανένα ποσό στον λογαριασμό τους, καθώς άλλαξαν κλίμακα και έχουν πλέον μεγαλύτερες κρατήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive