Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Αντε γεια. Ο ληστής γιος του αναρχοπροέδρου της Βουλής Βούτση στην πορεία συμπαράστασης του αναρχοληστή Σακκά (Αποκλειστικές εικόνες)

fgfgfgfg
Ο αναρχοληστής γιος του Βούτση βρέθηκε στην πορεία συμπαράστασης για τον αναρχοληστή Σακκά στη Θεσσαλονίκη. 
Αποτέλεσμα εικόνας για αναρχοληστής γιος του Βούτση
Αν και δεν είναι μυστικό οι φιλικές σχέσεις του νεαρού Βουτση με πρόσωπα από την τρομοκρατία, προκαλεί για ακόμη μια φορά έκπληξη η επιλογή του να δώσει το παρών στην πορεία συμπαράστασης για τους αναρχικούς ληστές Γιάννη Δημητράκη και Κώστα Σακκά, το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη....
 Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του parapolitika.gr ο γιος του προέδρου της Βουλής και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη έπειτα από κάλεσμα της γνωστής ιστοσελίδας του αναρχικού χώρου «indymedia» για τη σύλληψη των δυο νεαρών.
 dfgfdgfdg

Η πορεία ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί ενώ λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι μετά την απολογία τους στον ανακριτή Θεσσαλονίκης οι Κώστας Σακκάς και Γιάννης Δημητράκηςκρίθηκαν προφυλακιστέοι. Ελεύθερη με όρους ( καταβολή εγγύησης, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα), αφέθηκε η 39χρονη που κατηγορείται ως συνεργός τους.

Υπενθυμίζεται πως Σακκάς και Δημητράκης συνελήφθησαν στις 12/6 για απόπειρα ένοπλης ληστείας στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Ένας από αυτούς μάλιστα είχε κατηγορηθεί ως μέλος της επονομαζόμενης σπείρας των «Ληστών με τα μαύρα». 

Το πρωί της 12ης Ιουνίου, οι δράστες επιχείρησαν, ντυμένοι γιατροί, να ληστέψουν χρηματαποστολή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. 
Ωστόσο, όπως προκύπτει, οι κινήσεις τους παρακολουθούνταν από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, οι οποίοι κατόρθωσαν να τους συλλάβουν με τη συνδρομή δυνάμεων της ΕΚΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive