Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΣΑΛΒΙΝΙ: «Δεν είμαστε Ελλάδα που την ξεσκίσατε»: Φωνή που ταρακουνά την Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχετική εικόνα
ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ βάσει του αμερικανικού δεξιού μοντέλου ζητά η Ιταλία. Η Ιταλία είναι ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος των ΗΠΑ στην Ευρώπη, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι χθες Δευτέρα, καθώς προσπάθησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως έναν ισχυρό, έμπιστο πολιτικό ηγέτη της Εθνικής Δεξιάς, κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην Ουάσινγκτον, με αναφορές και στην Ελλάδα....
  Ωστόσο δεν συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αλλά με τον υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο και με τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς στον Λευκό Οίκο. Ο Πομπέο χαιρέτισε «την αξία» των ιταλοαμερικανικών σχέσεων, ενώ ο δεύτερος επέμεινε στις «κοινές προτεραιότητες» των δύο χωρών.  «Σε μια περίοδο που οι θεσμοί της ΕΕ είναι εύθραυστοι και αλλάζουν σημαντικά, η Ιταλία επιθυμεί να είναι ο πρώτος, πιο ισχυρός, αξιόπιστος, έγκυρος και συνεπής εταίρος των ΗΠΑ», ανέφερε ο Σαλβίνι στη σελίδα του στο Facebook, παρουσιάζοντας την Ιταλία ως «εναλλακτική στη γαλλο-γερμανική υπερδύναμη».  Ο Σαλβίνι από την Ουάσιγκτον επανέφερε το θέμα του ενιαίου φορολογικού συντελεστή για νοικοκυριά κι επιχειρήσεις, παρά τις όποιες αντιρρήσεις των Βρυξελλών, οι οποίες κινούνται στον «αστερισμό» της αριστερόστροφης υπερφορολόγησης που διαλύει την μεσαία τάξη.  «Η ιταλική κυβέρνηση δεν θα ικανοποιείται πλέον με τα ψίχουλα», διαμηνύει ο Σαλβίνι, προσθέτοντας «η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα, που η Ευρώπη την ξέσκισε», «η μείωση των φόρων θα γίνει».  Ο ίδιος δήλωσε πως θα επιβλέψει προσωπικά την επιστολή που θα αποστείλει ο Κόντε στις Βρυξέλλες εντός της εβδομάδος. «Mιλήσαμε χθες βράδυ, και συμφωνήσαμε για το περιεχόμενο. Η ψήφος των Ιταλών έδωσε μία σαφή απάντηση», τόνισε ο Σαλβίνι.  Ελπίζουμε και η Ελλάδα, την οποία πράγματι «ξέσκισαν», να ακολουθήσει από τον Ιούλιο ανάλογη συνταγή» στην φορολογία.


2 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΩΝΑΧΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑΙ ΝΑΙ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ *ΞΕΣΚΙΣΕΙ* ΤΟ ΜΟΝΟ ΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΩΡΑ, ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΟΙΟΙ Η ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΖΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΕΝΙΚΑ Η Ε.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ. ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΔΕΝ ΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙ ΜΗ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.
      ΠΟΛΥ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
      Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΜΕΙΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΟΥΡΟΛΟΪ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗΝ
      ΕΙΜΕΘΑ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ!

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive