Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Λαμία: Του άνοιξε το κεφάλι στο κέντρο της πλατείας για μια παρεξήγηση. ΦΩΤΟ

Λαμία: Του άνοιξε το κεφάλι στο κέντρο της πλατείας για μια παρεξήγηση
Αναστάτωση δημιουργήθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (6/6) στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία μετά από αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δύο μεγάλων, σε ηλικία, ανδρών. Το επεισόδιο στη Λαμία σημειώθηκε γύρω στις 20:40’ μεταξύ δύο φίλων – κατά δήλωσή τους – που έπιναν τον καφέ τους στην πλατεία. Για άγνωστο λόγο παρεξηγήθηκαν μεταξύ τους και...
ο ένας εξ αυτών χτύπησε τον άλλον με ένα γυάλινο ποτήρι στο κεφάλι.  Το χτύπημα ήταν τέτοιο, που προκάλεσε έντονη αιμορραγία στο κεφάλι του θύματος. Ο τελευταίος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από ανθρώπους του καταστήματος, θαμώνες και διερχόμενους, ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία στη Λαμία.   Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί, ο επιτιθέμενος δικαιολογήθηκε ότι το θύμα τον προσέβαλε και ενώ τον προειδοποίησε τρεις φορές δε συμμορφώθηκε με αποτέλεσμα να μη συγκρατηθεί και να του φέρει το ποτήρι στο κεφάλι.  

Φυσικά οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στο Τμήμα προκειμένου να δώσει καλύτερες εξηγήσεις. Με τη σειρά του το θύμα της υπόθεσης αν και είχε χάσει πολύ αίμα, αρχικά δεν ήθελε να ακολουθήσει το ασθενοφόρο.

Τελικά επιβιβάστηκε με την προτροπή των αστυνομικών προκειμένου να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας για εξετάσεις.  Πηγή: lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive