Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Χάος στο Τορόντο: Πυροβολισμοί, τραυματίες και πανικός στην παρέλαση των πρωταθλητών του ΝΒΑ Ράπτορς – Ποδοπατήθηκε κόσμος (βίντεο)

Τουλάχιστον 2.000.000 φίλοι των Ράπτορς βγήκαν στους δρόμους του Τορόντο, για να αποθεώσουν τους πρωταθλητές ΝΒΑ, αλλά επικράτησε πανικός, καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί...

Οι πυροβολισμοί έπεσαν στην κεντρική πλατεία Νέιθαν Φίλιπς. Τουλάχιστον τέσσερις ριπές ακούστηκαν, και εκατοντάδες φίλαθλοι άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι και τρομοκρατημένοι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ υπάρχει κόσμος που ποδοπατήθηκε, καθώς το πλήθος προσπαθούσε πανικόβλητο να απομακρυνθεί από το σημείο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άτομα έχουν ήδη συλληφθεί για τους πυροβολισμούς, ενώ κατασχέθηκαν τα δύο όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Σοκαρισμένοι οι φίλαθλοι των Ράπτορς στον Καναδά, άρχισαν να καταγράφουν τις στιγμές στο Twitter.
Ακολούθως έκανε την εμφάνιση της η Αστυνομία, έπεσαν δακρυγόνα, με την φιέστα τίτλου να παίρνει άσχημη τροπή.
Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η παρέλαση των πρωταθλητών συνεχίστηκε λίγο αργότερα. Άγνωστο είναι πόσοι άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, έχοντας ποδοπατηθεί, ωστόσο η κατάσταση των δύο τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία για τη ζωή τους.

Η Αστυνομία ερευνά εάν οι πυροβολισμοί σχετίζονται με την παρέλαση ή όχι. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι έχουν επανειλημμένα σημειωθεί αιματηρά περιστατικά κατά τους πανηγυρισμούς των εκάστοτε πρωταθλητών του ΝΒΑ, ακόμα και στο πολύ πρόσφατο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive