Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Πέτρος Κωστόπουλος: Έπινε σαν να μην υπάρχει αύριο! «Κομμάτια» για τον γάμο της Τζένης με συνοδό τον γιο τους… (Εικόνες)

Υποτίθεται ότι, η είδηση ήταν ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος, την ώρα που η μεγάλη αγάπη της ζωής του και μητέρα των παιδιών του παντρευόταν, έκανε το μπανάκι του σε παραλία της Αττικής, συντροφιά με φίλους. Την ώρα, λοιπόν, που η μεγάλη του αδυναμία, ο γιος του Μάξιμος, παρέδιδε τη μητέρα του στον Βασίλη Κικίλια, ο πατέρας του...
που παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα από το κινητό του, βυθιζόταν στη χαρμολύπη… Χαρά γιατί κατά βάθος θέλει να βλέπει ευτυχισμένη τη Τζένη, αλλά και στεναχώρια για το δικό του όνειρο που έγινε εφιάλτης. Είναι δύσκολο να βλέπεις τα παιδιά σου στο γάμο της πρώην γυναίκα σου. Ο Πέτρος, σύμφωνα με πληροφορίεw, δεν έκανε απλώς ένα μπάνιο σε παραλία της Αττικής μετά το τέλος της εκπομπής του στο OPEN, αλλά έπνιξε τον πόνο του στο ποτό… Τα κοκτέιλ πήγαιναν κι ερχόντουσαν και ο Κωστόπουλος τα ρούφαγε σαν να μην υπάρχει αύριο… Αποτέλεσμα; Οι φίλοι του φρόντισαν να φτάσει με ασφάλεια στο σπίτι του… Όσο να ΄ναι, του στοίχισε, όσο κι αν προσπάθησε να κάνει τον ανώτερο στην εκπομπή του δίνοντας ευχές και προβάλλοντας βίντεο με την έρωτα της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια… Και ιδού οι αποδείξεις από τις αναρτήσεις του κι από τις πληροφορίες που μάθαμε:
Πηγή: PatKiout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive