Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Η Μελανία με τον «Κρόνο» στο κεφάλι, αλλά και άλλα περίεργα ! Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης



Η Μελανία Τράμπ με καπέλο – ομοίωμα του Κρόνου αλλά και άλλα περίεργα που αφορούν την εμφάνισή της και την συμπεριφορά της. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο τίτλος του παρόντος άρθρου ώστε να αποδίδεται επακριβώς το περιεχόμενό του, πλην όμως θα ήταν πολύ μεγάλος, άρα απαγορευτικός. Άλλωστε, πρόθεσίς μου ήταν ν’ αναφερθώ μόνο στο καπέλο – Κρόνο της Μελανία, αλλά...
μία φωτογραφία περιεκτικοτάτη σε πληροφορίες, μ’ έκανε να παραθέσω επιπλέον στοιχεία γι’ αυτήν την γυναίκα. 

Η Μελανία, βρέθηκε στις 6 Ιουνίου, δηλαδή στις 6 – 6ου, στο Πόρτσμουθ της Αγγλίας για τον εορτασμό της συμπληρώσεως των 75 ετών από την απόβαση της Νορμανδίας, μαζί με τον Ντόναλντ Τράμπ. Το «Μελανία» είναι ελληνικό όνομα και σημαίνει «μαύρη», προέρχεται από το «Μέλας» που σημαίνει «μαύρος». Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του έφθασαν στον χώρο τελετής και τα ενδύματα του ζευγαριού ήταν άξια προσοχής. Η Μελανία, η «μαύρη», με το χαρακτηριστικό μακιγιάζ στα μάτια, ήταν ντυμένη στα λευκά και ο πυρόξανθος σύζυγός της, ο «άριος», στα πολύ σκούρα μπλέ, σχεδόν μαύρα. Κανένα άλλο χρώμα δεν υπήρχε στα ενδύματά τους. Άσπρο – μαύρο. Η δε Μελανία, ήταν η μόνη που είχε το προνόμιο να ντυθεί στα, σχεδόν, ολόλευκα. Ουδείς άλλος. 

Το πιο χαρακτηριστικό της όλης αμφίεσής της ήταν το καπέλο της. Το καπέλο της ήταν ομοίωμα του «Κρόνου». 



Η επιλογή δεν ήταν καθόλου τυχαία. Οι Κρόνειοι που διοικούν κρυφά τον πλανήτη, οι Κρόνειοι –Άτλαντες (με το μπλε αίμα) που θέλουν να επιβάλουν την Νέα Τάξη και την Κρόνεια θρησκεία είν’ εδώ και αποθρασύνονται σιγά-σιγά ένεκα της έπαρσης τους και της αλαζονείας τους, επειδή νομίζουν ότι είναι δυνατοί και αυτήν την φορά θα νικήσουν. 

Δίπλα στην Μελανία καθόταν ο Παυλόπουλος. Καθόλου τυχαία και αυτή η επιλογή. Κάποτε είχαμε ξανασυναντηθεί εμείς οι Έλληνες κι αυτοί, και ένεκα «δικής μας» αδείας υπάρχουν ακόμη στην Γη. Αυτά, αυτοί δεν τα ξεχνούν και εμείς δεν τα γνωρίζουμε. Πλην όμως εμάς τώρα δεν μας υπολογίζουν και ετοιμάζουν τον αφανισμό μας, έλα όμως που υπάρχουν οι προστάτες μας που τους ελέγχουν! Επειδή ή τελετή είχε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και γνώριζαν οι επισημότεροι των επισήμων στην εξέδρα ότι παρακολουθούνται, φρόντισαν, για να «θολώσουν τα νερά» να βάλουν τον Παυλόπουλο δίπλα στην Μελανία. Το συμπέρασμα είναι εντυπωσιακό. Τόσο «οι δικοί τους» όσο και «οι δικοί μας» είν’ εδώ, οπότε ο πόλεμος που ετοιμάζουν για να λύσουν διαφορές αιώνων θα είναι πρωτοφανούς εντάσεως. 

Εδώ ήθελα να τελειώσω το άρθρο, πλην όμως μια παρατήρηση μ’ έκανε να προσεγγίσω κάπως διαφορετικά το θέμα «Μελανία». Αυτή ήταν η εξής. Απ’ όλους τους παρευρισκομένους, στην τελετή για την D–Day 75, επισήμους, μόνο ο Τράμπ συνοδευόταν από την σύζυγό του. Ουδείς άλλος είχε, τον, ή την, σύζυγό του δίπλα του. Ούτε αυτή η Βασίλισσα της Αγγλίας. Όταν εμφανίζεται η Βασίλισσα της Αγγλίας επισήμως, το πρωτόκολλο που ισχύει είναι αυστηρότατο χωρίς καμία εξαίρεση. Τι είδους πρωτόκολλο ίσχυσε εδώ; Και αν ίσχυσε κάποιο πρωτόκολλο ποια είναι αυτή η Μελανία που έχει τέτοια δύναμη, να φαίνεται ισχυρότερη από την Βασίλισσα της Αγγλίας; Ποια μπορεί να είναι; 

Μια φωτογραφία της Μελανία που δημοσιεύθηκε εκτενώς στα Βρετανικά Μέσα Ενημερώσεως, μην παραγνωρίσουμε παράλληλα ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Μ. Βρετανίας είναι οι καλύτερες του κόσμου, είναι ιδιαιτέρως πλούσια σε πληροφορίες βάσει των οποίων μπορεί κάποιος να καταλάβει πολλά. 

Σ’ αυτήν την φωτογραφία βλέπουμε: 1) Τα ιδιαίτερα μάτια της, που είναι και το κύριο χαρακτηριστικό της. 2) Έχει ενωμένα δύο δάκτυλα, δείκτη και μέσο, κατά τον χαιρετισμό της. 3) Στην ένωση του μεγάλου δακτύλου με την παλάμη υπάρχει περίεργη πτυχή του δέρματος. 4) Το αυτί της δεν έχει λοβό, και 5) φαίνεται μόνο η λέξη “PRESIDENT” (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), από τον λογότυπο και το έμβλημα του Προέδρου των ΗΠΑ, λες και είναι αυτή πρόεδρος. Ποιος ξέρει; 



Αναλύοντας τα παραπάνω έχουμε τις εξής πληροφορίες, ξεκινώντας από τα εύκολα και πηγαίνοντας προς τα δύσκολα. Η λέξη «ΠΡΟΕΔΡΟΣ» δεν υπάρχει έτσι από σύμπτωση στην φωτογραφία. Η πτυχή του δέρματος στην ένωση παλάμης με το μεγάλο δάκτυλο δείχνει κάποια ιδιαιτερότητα. Τα δύο ενωμένα δάκτυλα ΔΕΝ είναι τεκτονικό σημάδι. Είναι φυλετικό! Η Μελανία μάς ενημερώνει για την φυλή της. Τα μάτια της και τα αυτιά της είναι τα πλέον χαρακτηριστικά της φυλής της. Όταν τα μάτια ενός ανθρώπου είναι λίγο ανεβασμένα στις άκρες και τα αυτιά χωρίς λοβό, τότε το επάνω μέρος του πτερυγίου των αυτιών πρέπει να είναι ηπίως μυτερό, πάντως όχι καμπύλο, ή να έχει κάποιο χαρακτηριστικό σχήμα η ανθέλικα (το επάνω μέρος στο εσωτερικό του πτερυγίου του αυτιού). Γι αυτό, αν προσέξατε λίγο, τα χτενίσματα της Μελανία, έχουν ένα χαρακτηριστικό. Πάντοτε της κρύβουν το επάνω μέρος των αυτιών της! Δεν ισχυρίζομαι ότι έχει μυτερά σε απολήξεις αυτιά, αλλά για να τα κρύβει κάποιος λόγος θα υπάρχει. 

Η θέση και το σχήμα των ματιών και το σχήμα των αυτιών της Μελανία, σε συνδυασμό με το σήμα που κάνει με το χέρι η Μελανία, μας πληροφορεί η ίδια ότι ανήκει στην φυλή, σύμφωνα με κάποιους ειδικούς αναλυτές, που ονομάζεται “Half–Elf”. Στα ελληνικά θα την λέγαμε «ημι-ξωτικό»!!! Δηλαδή είναι απόγονος ενός ανθρώπου και ενός ξωτικού;! Η λέξη “elf” είναι παρμένη από την σκανδιναβική μυθολογία. Τα χαρακτηριστικά των Half–elves, όπως και να το κάνουμε, διαφέρουν από αυτά των κοινών ανθρώπων. Ένα από τα χαρακτηριστικά τους είναι η «ξωτική» τους ομορφιά, αλλά και το ότι μπορούν αν φθάσουν να ζουν έως την ηλικία των 180 ετών! Αυτά τα λένε κάποιοι που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν. 



Αυτά περί της Μελανία. Ας τα έχουμε υπ’ όψιν μας και που ξέρετε, αργότερα μπορεί να βγουν πολλές αποκαλύψεις για την όχι τυχαίως πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Κυρίως να θυμόμαστε ότι ήλθε στην Ευρώπη με τον «Κρόνο» για καπέλο. Τι άλλο πρέπει να μας δείξουν οι Κρόνειοι για να καταλάβουμε; Οι Κρόνειοι, που θεωρούν τους εαυτούς τους απογόνους των Ατλάντων. Γι’ αυτό έξω από τον ουρανοξύστη των Ροκφέλερ στην Νέα Υόρκη υπάρχει άγαλμα του Άτλαντος. Οι Κρόνειοι ειν’ εδώ για να επιβάλουν την Κρόνεια πανθρησκεία τους, αλλά δυστυχώς γι αυτούς υπάρχει η Ορθόδοξη Ελλάς. 

Όταν θ’ αποτύχουν, θα είναι κανείς να λυπάται όλους αυτούς που ανέλαβαν την ευθύνη υλοποίησης των σχεδίων τους. Ούτε φίδι στον κόρφο τους, που λένε. 

Χρήστος Μαντζιάρης

2 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΣΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ . ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ ΛΑΠΙΘΙΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΧΑ ΧΑ ΟΠΩΣ Η ΚΡΟΝΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕ ΑΙΜΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΑΝΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive