Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Η εθνική τραγωδία είναι αναπόφευκτη. Ο Ερντογάν δεν έσωσε τον Τσίπρα και αντιστρόφως.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΡΟΣ ΕΕ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΒΟΣΠΟΡΟ. ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...
1> Όπως σας εξήγησα και κανένα ΜΜΕ του Βαρδινογιάννη ή το Skai δεν το κατάλαβε, Τσίπρας και Αποστολάκης ήταν τσάμπα μάγκες με τους Τούρκους, αφού το Yavuz και το Fatix δεν μπορούν με τη τεχνολογία που έχουν να εξορύξουν τους υδρίτες του Καστελόριζου. Αυτό αφορά και τους Ιραλνδούς που βοηθάνε μεταφέροντας σωλήνες. Αυτό δημιουργεί μια άλλη οπτική γωνία για όσα συμβαίνουν, ότι δηλαδή ο Τσίπρας άφηνε τον Ερντογάν να φοβερίζει με την ησυχία των ΗΠΑ μέχρι να γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές στη Κων-πολη και αντίστροφα τώρα ο Τσίπρας φοβερίζει τον Ερντογάν για να φαίνεται ως ηγέτης τρομάρα του και να πάρει ψήφους στις εκλογές.
2> Οπως έχω γράψει σε άλλο άρθρο, η επιθυμία της Τουρκίας να υπογράψει συμφωνία με τη Λιβύη έχει στόχο να εμποδίσει την κατασκευή και του EastMed αλλά και ενός αγωγού απο την Αίγυπτο στη Λιβύη. Τόσο καιρό η Ελλάδα δεν κατόρθωσε να συμφωνήσει τα σύνορά της ΑΟΖ της με τη Κύπρο, με την Αίγυπτο και την Ιταλία. Αφήνει τη Τουρκία να προωθεί τη πολιτική της και τη Μέρκελ να δονείται.

3> Στο χάρτη βλέπετε ένα τρόπο μεταφοράς του Ιρανικού πετρελαίου προς την ΕΕ και τη Ρωσία με φορτηγίδες απο τη Κασπία προς τη Μαύρη Θάλασσα μέσω Βοσπόρου. Φαίνεται και ένας άλλος μέσω Γεωργίας του πετρελαίου του Αζερμπαϊτζάν προς το Βόσπορο, που είναι δίπλα στην Αλεξανδρούπολη.

ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ

Αυτοί που ψηφίζετε δεν μπορούν να διαχειρισθούν την κατάσταση. Πρόσφατα άκουσα τον Κωσταράκο να ενδιαφέρεται για το πως να γίνει το στράτευμα καλύτερο. Οι προτάσεις του αφορούν τη θέσπιση νέων αντιπαραγωγικών θέσεων στρατιωτικών, την οργάνωση, την αγορά όπλων, νέους καλύτερους κώδικες συμπεριφοράς (λές και είναι ο στρατός νηπιαγωγείο), το μισθολογικό και κάτι άλλα αστεία. Δεν είπε αν οι στρατιωτικοί θα εργάζονται Σαββατοκύριακα όπως υπέγραψε η Ούρσουλα Μπακογιάννη με τους Τούρκους στο άγνωστο στη Βουλή μνημόνια του 2006.

Καμμία αναφορά σε τεχνικά θέματα. Τη θεσούλα του συμβούλου την θέλει. Την ικανότητα δεν την έχει.

Σε περίπωση κρίσης το βλαμμένο θα προεδρεύει και η πεθερά της Σίας της Ασχημης θα τρέχει στα κανάλια.

ΣΥΝΕΛΟΝΤΙ ΕΙΠΕΙΝ

Αυτοί που ψηφίζετε είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Είτε ηλίθιοι είτε αμόρφωτοι είτε απατεώνες δεν έχει σημασία. Η χώρα δεν έχει μέλλον με αυτούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive